Αποτελέσματα Αναζήτησης:

18 Σεπτεμβρίου, 2018

Πληρωμή προνοιακών επιδομάτων για το δίμηνο ΙΟΥΛΙΟΥ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ έτους 2018

Από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ιεράπετρας, ανακοινώνεται ότι θα πιστωθούν οι λογαριασμοί σε όλους τους δικαιούχους προνοιακών επιδομάτων, για το δίμηνο ΙΟΥΛΙΟΥ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ έτους 2018.

74.400€ για νέες εργασίες πρασίνου στον Δήμο Ιεράπετρας

Υπογράφηκε στον Δήμο Ιεράπετρας μεταξύ του Δημάρχου κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και της αναδόχου εταιρείας η σύμβαση για τη «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ», παρουσία της γεωπόνου του Δήμου δρ. Μαρίας Βασαρμιδάκη.

Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στο Κ.Α.Π.Η Ιεράπετρας

Το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων Δήμου Ιεράπετρας (Κ.Α.Π.Η) επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιεράπετρας συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α κ. Μάνο Γεωργαλάκη και την Αντιδήμαρχο κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη.

Ανακοίνωση των κενών θέσεων σε Παιδικούς-Βρεφονηπιακούς-ΚΔΑΠ του Δήμου Ιεράπετρας

Οι Δικαιούχοι του προγράμματος Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής σχ. περιόδου 2018-2019 και οι οποίοι ενώ είχαν πλήρη φάκελο δικαιολογητικών δεν έλαβαν voucher, θα πρέπει να απευθυνθούν στα γραφεία του Ν.ΠΔ.Δ « ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ».

Διανομή προϊόντων για τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των δύο φύλων του Δήμου Ιεράπετρας, ενημερώνει τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή οπωροκηπευτικών στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.