Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στο Κ.Α.Π.Η Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Χημικές Αναλύσεις Νερού Ύδρευσης
Πρόσκληση για τη Συνεδρίαση του ΔΣ τη Δευτέρα 17/06/2024
Aνακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου
Τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης.
Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  Τμήμα Ανατολικής Κρήτης

Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στο Κ.Α.Π.Η Ιεράπετρας

Ιεράπετρα 17.09.2018

 

Δελτίο Τύπου

Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στο Κ.Α.Π.Η Ιεράπετρας

[dropcap]Τ[/dropcap]ο Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων Δήμου Ιεράπετρας (Κ.Α.Π.Η) επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιεράπετρας συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α κ. Μάνο Γεωργαλάκη και την Αντιδήμαρχο κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη.

Κατά την εν λόγω επίσκεψη ο Δήμαρχος επιθεώρησε τις πρόσφατες εργασίες ανακαίνισης που υλοποιήθηκαν στο κτίριο και συζήτησε με τους εξυπηρετούμενους και τους εργαζόμενους για τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς.

Ο κ. Καλαντζάκης τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ολοκληρώσαμε μια πλήρη ανακαίνιση του Κ.Α.Π.Η Ιεράπετρας με ποικίλες εργασίες και παροχές νέου εξοπλισμού προκειμένου να αναβαθμιστεί αισθητικά ο χώρος και να βελτιωθούν οι συνθήκες φιλοξενίας για τους εξυπηρετούμενους της δομής.

kalantzakis-kaph

Το Κ.Α.Π.Η. Ιεράπετρας είναι μία εκ του συνόλου των δομών που λειτουργούν στον Δήμο Ιεράπετρας για τη φροντίδα και την εξυπηρέτηση ατόμων τρίτης ηλικίας.

 Το Κ.Α.Π.Η., μαζί με το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Ιεράπετρας (ΚΗΦΗ) και τα τέσσερα κοινωνικά προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι» εξυπηρετούν συνολικά πάνω από 1.200 ωφελούμενους συνδημότες μας.

  Με τη λειτουργία των κοινωνικών αυτών δομών σε συνδυασμό και με τις δράσεις φροντίδας και υποστήριξης ηλικιωμένων και τα έργα και τις παρεμβάσεις στην πόλη και στα χωριά του Δήμου Ιεράπετρας φροντίζουμε και εξασφαλίζουμε την αξιοπρεπή διαβίωση για τους πολίτες της τρίτης ηλικίας στον Δήμου Ιεράπετρας.

Ευχαριστώ τους εργαζόμενους του ΚΑΠΗ Ιεράπετρας για την πολύ αξιόλογη προσφορά στους ηλικιωμένους συνδημότες μας καθώς και τον κ. Γεωργαλάκη και την κα. Χατζημαρκάκη για τη βοήθεια και τη συνεχή στήριξη όλων των κοινωνικών δομών.»

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας