Αποτελέσματα Αναζήτησης:

5 Δεκεμβρίου, 2018

Διακήρυξη Διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου του έργου Κατασκευή Υδρευτικής Γεώτρησης Δήμου Ιεράπετρας Τ.Κ. Καβουσίου στη θέση “Νεράιδες”

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου Κατασκευή Υδρευτικής Γεώτρησης Δήμου Ιεράπετρας Τ.Κ. Καβουσίου στη θέση "Νεράιδες".

Διακήρυξη Διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου του έργου Κατασκευή Υδρευτικής Γεώτρησης Δήμου Ιεράπετρας Τ.Κ Ανατολής στη θέση “Λιβάδια”

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου Κατασκευή Υδρευτικής Γεώτρησης Δήμου Ιεράπετρας Τ.Κ Ανατολής στη θέση "Λιβάδια".

Ευχαριστήριο στους χορηγούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Η Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιεράπετρας, η Συντονίστρια Κική Χασάπη-Φρονιμάκη και το Προσωπικό της Δομής, ευχαριστoύν θερμά για τις προσφορές, το μήνα Νοέμβριο.

Open Mall: «Νέες δυνατότητες ανάπτυξης για την Ιεράπετρα»

Υπεγράφη τις προηγούμενες ημέρες η προγραμματική συνεργασία για την υλοποίηση του έργου «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ιεράπετρας» μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας, κ. Βαγγέλη Μπινιχάκη.