Αποτελέσματα Αναζήτησης:

19 Φεβρουαρίου, 2019

Αντίθετος με τον Πρύτανη του ΤΕΙ Κρήτης ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: Ας σταματήσει επιτέλους ο ακαδημαϊκός σχεδιασμός να αποτελεί έρμαιο συμφεροντολογικών ελιγμών

Την αντίθεσή του σε όσα ανέφερε ο Πρύτανης του ΤΕΙ Κρήτης, κ. Κατσαράκης, για την Ιεράπετρα και τις δυνατότητες της αναφορικά με τη λειτουργία σχολής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης εκφράζει σε δημόσια τοποθέτησή του ο δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης.

Πρόσκληση για συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 20.02.2019

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην μικρή αίθουσα (δίπλα από το γραφείο Δημάρχου) στον 3ο όροφο την 20η του μηνός Φεβρουαρίου έτους 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9.00.

Διαγωνισμός για την «Προμήθεια Ανταλλακτικών & Ελαστικών για την Επισκευή και Συντήρηση των Οχημάτων & Μηχανημάτων Έργου Δήμου Ιεράπετρας 2019»

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας προκηρύσσει Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό για τη «Προμήθεια Ανταλλακτικών & Ελαστικών για την Επισκευή και Συντήρηση των Οχημάτων & Μηχανημάτων Έργου Δήμου Ιεράπετρας 2019».

Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Aντιπρόεδρο της Kυβέρνησης

Με τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Ιωάννη Δραγασάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης μαζί με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας κ. Μανώλη Παπαδάκη και τον αντιπρόεδρο του ΤΟΕΒ κ. Μπάμπη Δραγασάκη.

3 Νέες δεξαμενές ύδρευσης στον Δήμο Ιεράπετρας (Σελάκανο, Γαβρίλη, Πλακούρες)

Υπεγράφη σήμερα το πρωί στο γραφείο του Δημάρχου Ιεράπετρας η σύμβαση για το έργο κατασκευής τριών δεξαμενών ύδρευσης στον Δήμο Ιεράπετρας.

Συμμετοχή Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ιεράπετρας σε Παγκρήτια συνάντηση ΣΔΕ

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ιεράπετρας (Έδρα) και τα Παραρτήματα Αγ. Νικολάου και Σητείας συμμετείχαν στην Πρώτη Παγκρήτια συνάντηση εκπαιδευτικών και εκπαιδευομένων των ΣΔΕ όλης της Κρήτης, που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κρήτης.