Αποτελέσματα Αναζήτησης:

10 Απριλίου, 2019

Διεξαγωγή κλήρωσης για τη συγκρότηση Επιτροπής παραλαβής έργων

Το Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων την Παρασκευή 12/04/2019, ώρα 08:00 θα διεξάγει κλήρωση μεταξύ όλων των δημοτικών συμβούλων του Δήμου μας, που θα συγκροτήσουν την Επιτροπή παραλαβής έργων άνω του ποσού των 5.869,41€ για το έτος 2019.

Συνεδρίαση Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις16.04.2019

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ιεράπετρας την 16η του μηνός Απριλίου έτους 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00 π.μ..

Πρόληψη και αντιμετώπιση των κουνουπιών στο σπίτι και την εργασία

Το Γραφείο Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Ιεράπετρας, σας ενημερώνει ότι το έργο καταπολέμησης κουνουπιών που αφορά στην Περιφέρεια Κρήτης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Κλειστό το Μάρκος Φωνιαδάκης για το Final Four του Κυπέλου Ελλάδας Βόλεϊ Ανδρών

Το κλειστό γυμναστήριο Μάρκος Φωνιαδάκης θα παραμείνει κλειστό καθώς θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες για την φιλοξενία του FINAL FOUR του Κυπέλου Ελλάδας Βόλεϊ Ανδρών.

Δενδροφύτευση από το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Ιεράπετρας

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στα πλαίσια του Let’s do it Greece μαθητές και καθηγητές του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Ιεράπετρας πραγματοποίησαν δενδροφύτευση στο φράγμα Μπραμιανών.

Διακήρυξη Διαγωνισμού για την εργασία Καθαρισμός Νήσου Χρυσής (τουριστικής περιόδου)

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας προκηρύσσει Συνοπτικό (πρόχειρο) Διαγωνισμό για την εργασία με τίτλο «Καθαρισμός Νήσου Χρυσής (τουριστικής περιόδου)».