Αποτελέσματα Αναζήτησης:

23 Μαρτίου, 2020

Με τηλεδιάσκεψη Δημάρχου & Περιφερειάρχη η υπογραφή ένταξης του έργου για κατασκευή ύφαλου κυματοθραύστη στην Ιεράπετρα

Υπεγράφη μέσω τηλεδιάσκεψης μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας και του Περιφερειάρχη κ. Σταύρου Αρναουτάκη η ένταξη στις Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις (ΟΧΕ) της μελέτης του Δήμου Ιεράπετρας για το έργο κατασκευής υφάλου κυματοθραύστη κατά μήκος της παραλίας Ιεράπετρας.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στο πλευρό των ανθοκόμων

Με την πρόεδρο του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου κα. Κατερίνα Τσικαλουδάκη και τον ανθοπαραγωγό κ. Γιάννη Γαϊτάνη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΡΙΤΗ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Αναστέλλεται η λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών στη ΔΕ Μακρύ Γιαλού τη Δευτέρα 23/3 και την Τρίτη 24/3 προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες απολύμανσης των κτιρίων του Δήμου για την αποφυγή και πρόληψη διάδοσης του κορωνοϊού – COVID-19.

ΤΟ «ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ● ΕΝΤΥΠΑ ● SMS)

Μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών σε όλη την επικράτεια το προσωπικό του «Κέντρου στήριξης του Δημότη» του Δήμου Ιεράπετρας, εκτός των επιπλέον αρμοδιοτήτων του, είναι πλέον στη διάθεση των πολιτών για ενημέρωση σχετικά και με:..............

Οδηγίες προς τους πολίτες-Έντυπο μετακίνησης Εργαζομένων και Πολιτών

Επισκεφτείτε το forma.gov.gr όπου αναγράφονται αναλυτικά οι οδηγίες για μετακίνηση πολιτών καθώς και τα έντυπα Βεβαίωση κυκλοφορίας εργαζομένου και Βεβαίωση κατ' εξαίρεση μετακίνησης πολιτών τα οποία και μπορείτε να εκτυπώσετε.

Συνεδρίαση Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου στις 24.03.2020

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση, στις 24 Μαρτίου 2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 08:30 στην νέα αίθουσα συνεδριάσεων, που βρίσκεται δίπλα στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στον 1ο όροφο.