Αποτελέσματα Αναζήτησης:

8 Μαΐου, 2020

Πρόσκληση για την υποβολή της προσφοράς σας, για την εργασία με τίτλο «Ασφάλιση μεταφορικών μέσων, μηχανημάτων έργων και ταχύπλοων σκαφών» του Δήμου Ιεράπετρας

Παρακαλούμε για την υποβολή της προσφοράς σας, για την εργασία με τίτλο «ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΠΛΟΩΝ ΣΚΑΦΩΝ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.

Οι Δημοτικές Υπηρεσίες θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν ηλεκτρονικά τους πολίτες.

Ο Δήμος Ιεράπετρας στο πλαίσιο εναρμόνισης με τη λήψη προληπτικών μέτρων προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού, ενημερώνει ότι οι Δημοτικές Υπηρεσίες θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν.............................................

Έναρξη εργασιών στο αλιευτικό καταφύγιο Ιεράπετρας και στην προβλήτα προσόρμισης των ημερόπλοιων για τη νήσο Χρυσή

Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ» σας ενημερώνει ότι από την Τρίτη, 12/05/2020 θα ξεκινήσουν εργασίες επισκευής και συντήρησης στο αλιευτικό καταφύγιο Ιεράπετρας και στην προβλήτα προσόρμισης των ημερόπλοιων για τη νήσο Χρυσή.

Τεχνολογική αναβάθμιση της Ιεράπετρας και των οικισμών με ταχύτητες 100-200 Mbps έως 1Gbps

Με τον Προϊστάμενο του τεχνικού τμήματος ΟΤΕ Λασιθίου, κ. Ιωάννη Μαυρή και τον Υπεύθυνο μηχανικό του ΟΤΕ, κ. Μιχαήλ Μαυρικάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για την εγκατάσταση του νέου δικτύου ευρυζωνικότητας.

Επιστολή του Δημάρχου Ιεράπετρας στον Υπουργό Υγείας

Λόγω του ορισμού του νέου Διοικητικού Συμβουλίου των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου στο οποίο δεν συμπεριλαμβάνεται εκπρόσωπος από το Δήμο Ιεράπετρας, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας απηύθυνε επιστολή στον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια.

Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λασιθίου

Τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λασιθίου και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων του νομού Λασιθίου, κ. Εμμανουήλ Ανδρεαδάκη επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.