Αποτελέσματα Αναζήτησης:

15 Ιουνίου, 2020

Δημοπρασία για την παραχώρηση προς τρίτους του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας διακηρύττει τη διενέργεια δημόσιας, ανοικτής, προφορικής, πλειοδοτικής δημοπρασίας................ για την παραχώρηση προς τρίτους του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, με σύναψη σύμβασης μίσθωσης έναντι ανταλλάγματος.....................

Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τους νέους προέδρους επιτροπών του Δήμου

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με τους νέους προέδρους των τεσσάρων δημοτικών επιτροπών που συγκροτήθηκαν κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συνεδρίαση Επιτροπής Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου στις 18.06.2020

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση στις 18 Ιουνίου 2020 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00 π.μ., στη μικρή αίθουσα συνεδριάσεων, δίπλα στην αίθουσα θεάτρου Μελίνα Μερκούρη, στον πρώτο όροφο στην οδό Δημοκρατίας 31.

Πρόσκληση για συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 19.06.2020

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στον 1ο όροφο την 19η του μηνός Ιουνίου έτους 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13.00 μ.μ..

Τακτική διά περιφοράς συνεδρίαση Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου στις 19.06.2020

Σας προσκαλούμε σε τακτική διά περιφοράς συνεδρίαση, στις 19 Ιουνίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 08:30.

Κολυμβητήριο στο Κεντρί : Έργο αναγκαίο, υψηλής κοινωνικής ανταποδοτικότητας

Με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Διακοπή υδροδότησης σήμερα στην παλιά πόλη της Ιεράπετρας

Η Υπηρεσία Ύδρευσης Άρδευσης Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνει ότι σήμερα Δευτέρα 15/6/20, θα διακόψει την υδροδότηση στην παλιά πόλη της Ιεράπετρας, λόγω προγραμματισμένων εργασιών. Μέχρι το μεσημέρι θα έχει ομαλοποιηθεί η υδροδότηση στην περιοχή.