Αποτελέσματα Αναζήτησης:

16 Σεπτεμβρίου, 2020

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ για τα 2020-2023

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας προκηρύσσει Διεθνή Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της Προμήθειας Λιπαντικών Δήμου Ιεράπετρας 2020-2023, συνολικού προϋπολογισμού 117.973,60 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.24%)

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγιασμός στο Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου στο Καβούσι παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, του Βουλευτή του Νομού κ. Θραψανιώτη, του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Καρτσωνάκη, του περιφερειακού συμβούλου κ. Ανδρουλάκη, του διευθυντή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λασιθίου κ. Κατσαγκόλη, της προέδρου της κοινότητας Καβουσίου κας. Χαλκιαδάκη, του συντονιστή του εκπαιδευτικού έργου των μουσικών σχολείων της Κρήτης κ. Δροσουλάκη, του διευθυντή του σχολείου κ. Χατζημανώλη, Δημοτικών Συμβούλων, τοπικών συμβούλων, κατοίκων, γονέων και μαθητών

Ανάρτηση αναμορφωμένων πινάκων καθαριστριών σχολικών μονάδων

Ανάρτηση αναμορφωμένων πινάκων καθαριστριών σχολικών μονάδων.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ τοπικού Συμβουλίου Μαλλών

Σας προσκαλώ σε τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στο Γραφείο της Κοινότητας Μαλλών του Δήμου Ιεράπετρας στις 18/ 9/2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:00 π.μ., με θέματα :