Αποτελέσματα Αναζήτησης:

26 Οκτωβρίου, 2020

ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ 2020- 2021 ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΙΠΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ

Το Γραφείο Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του δήμου Ιεράπετρας, ενόψει της χειμερινής περιόδου, ενημερώνει τους δημότες για την εποχική γρίπη και την αναγκαιότητα του αντιγριπικού εμβολιασμού.

«Συνεχίζεται η προσπάθεια για την αύξηση των χρηματικών ενισχύσεων στους αγρότες»

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, παρουσία του Προέδρου του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, κ. Γαϊτάνη Ιωάννη και του Ταμία του Συλλόγου, κ. Εμμανουήλ Καβουσανάκη.

Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Πρόεδρο και με μέλη της Κοινότητας Ιεράπετρας

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Ιεράπετρας μεταξύ του Δημάρχου, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη, του Προέδρου, κ. Γεωργίου Χατζάκη και μελών της Κοινότητας Ιεράπετρας παρουσία των αντιδημάρχων και της Γενικής Γραμματέας του Δήμου, κας Θεοδώρας Χριστοδούλου.

315.000€ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Περιφέρειας με τον Περιφερειάρχη, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, παρουσία της Αντιδημάρχου, κας Χρυσας Χατζημαρκάκη. Συζητήθηκαν αναπτυξιακά θέματα και έργα που αφορούν τον Δήμο Ιεράπετρας.

Διανομή ειδών παντοπωλείου

Το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των δύο φύλων του Δήμου Ιεράπετρας, ενημερώνει τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών παντοπωλείου

Πρόγραμμα εορτασμού Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης και το Δημοτικό Συμβούλιο σας καλούν να συμμετάσχετε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο «28η Οκτωβρίου 1940».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ιεράπετρα 23/10/2020 Το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των δύο φύλων του Δήμου Ιεράπετρας,

Το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των δύο φύλων του Δήμου Ιεράπετρας, ενημερώνει τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών παντοπωλείου (αλεύρι, ζάχαρη, ζυμαρικά, παξιμάδια, ρύζι, φακές, φασόλια) στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.