Αποτελέσματα Αναζήτησης:

23 Νοεμβρίου, 2020

Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής

Τακτική διά περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 27.11.2020

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ: ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Η Δημοτική Αρχή από την ανάληψη των καθηκόντων της στοχεύει στην αποτελεσματική επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας και τα Αγροτικά Ιατρεία στις Κοινότητες του Δήμου, συνεργαζόμενη τόσο με την εκάστοτε Διοίκηση του Νοσοκομείου και του νομού Λασιθίου, όσο και με την 7η ΥΠΕ και την εκάστοτε Κυβέρνηση,

ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη μέσα στα πλαίσια της συνεχούς συνεργασίας Δήμου και Περιφέρειας.

Eνεργειακή αναβάθμιση κλειστού γυμναστηρίου

Υπεγράφη σήμερα μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας και της αναδόχου εταιρείας η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου Ιεράπετρας «ΜΑΡΚΟΣ ΦΩΝΙΑΔΑΚΗΣ» συνολικού προϋπολογισμού 392.500 ευρώ.

Πρόσκληση σε συνεδρίαση ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

σας προσκαλούμε σε τακτική διά περιφοράς συνεδρίαση στις 23 Νοεμβρίου 2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 16.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου στον 1ο όροφο του δημαρχιακού κτηρίου, για να συζητήσουμε τα παρακάτω θέματα:

Απόφαση Δημάρχου

Αναθέτουμε στην Πρόεδρο της Κοινότητας Μακρυλιάς κ. Κοντοπόδη Αγλαϊα του Εμμανουήλ του Δήμου Ιεράπετρας την άσκηση των κάτωθι αρμοδιοτήτων καθώς και το δικαίωμα υπογραφής εγγράφων που αφορούν την Κοινότητα Μακρυλιάς ως εξής: