Αποτελέσματα Αναζήτησης:

3 Φεβρουαρίου, 2021

Αυτονόητη η στήριξή μας σε όλα τα ταχυδρομικά καταστήματα του Δήμου Ιεράπετρας

Κατά την προσφιλή του τακτική και σε μια απέλπιδα προσπάθεια σχηματισμού εντυπώσεων ο επικεφαλής της παράταξης της μειοψηφίας «ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ» μετά το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο επιχειρεί με αβάσιμους ισχυρισμούς να κερδίσει κάποιους πόντους προσωπικής προβολής.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ & ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΛΩΝ

Την κοινότητα Μαλών επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους, την κα. Μαρία Ρουμελιωτάκη, τον κ. Πέτρο Μαστοράκη και τον κ. Μανώλη Γεωργαλάκη, όπου συναντήθηκαν με την πρόεδρο της κοινότητας Μαλών, κα. Μαρία Βολυράκη

Έργα και δράσεις του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας

Ως πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας, θα ήθελα να ενημερώσω τους πολίτες για τις δραστηριότητες και τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί το τελευταίο διάστημα στον Δήμο Ιεράπετρας.

Περίληψη της υπ’ αριθμ. ΣΟΧ 1/2021 Ανακοίνωσης

Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας μέχρι δώδεκα (12) μήνες με ανανέωση ή παράταση έως το τέλος του υποέργου, ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση της συγχρηματοδοτούμενης Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ιεράπετρας»