Αποτελέσματα Αναζήτησης:

6 Δεκεμβρίου, 2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της ηλεκτροκίνησης σε ολόκληρη τη χώρα και την επέκταση της χρήσης οχημάτων χαμηλών και μηδενικών εκπομπών και με βάση το νόμο 4710/2020 «Προώθηση της ηλεκτροκίνησης και άλλες διατάξεις», οι μεσαίοι και μεγάλοι Δήμοι της χώρας υποχρεούνται να συντάξουν Σχέδια Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.).

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΥΣΑΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗ ΣΕ ΨΕΥΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Με λύπη μου διαβάζω δημοσιεύματα σχετικά με περίπτωση  που χειρίζεται η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιεράπετρας, τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μάλιστα, διαπίστωσα ότι διαστρεβλώνονται ακόμα και οι δικές μου δηλώσεις.

ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Τον Δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη, επισκέφτηκε στο Γραφείο του, ο Φιλόλογος, κ. Μανόλης Τζάβλας, όπου παρουσία της Αντιδημάρχου, κας Χρύσας Χατζημαρκάκη και του Ειδικού Συνεργάτη, κ. Γιώργου Κοϊνά, ανέπτυξε την πρόταση του ίδιου και του Αρχιτέκτονα, κ. Γιώργου Κουφάκη, για τη δημιουργία υπαίθριας ανταλλακτικής βιβλιοθήκης στην πόλη της Ιεράπετρας.

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Σήμερα και κάθε 3η Δεκεμβρίου έχει οριστεί να εορτάζεται παγκοσμίως ως η ημέρα ατόμων με αναπηρία στοχεύοντας στην προβολή των αναγκών τους και στην ευαισθητοποίηση και στην κινητοποίηση της κοινωνίας υπέρ των δικαιωμάτων τους.

ΝΕΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΔΙΚΑ ΕΡΓΑ ΥΨΟΥΣ 350.000€ ΣΤΗ ΓΡΑ ΛΥΓΙΑ, ΣΤΑ ΦΕΡΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ

Ύστερα από διαδοχικές συναντήσεις και επαφές του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη, τόσο με τον Κυβερνητικό Βουλευτή, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, όσο και με στελέχη του Υπουργείου Υποδομών και μεταφορών, άλλη μία χρηματοδότηση ύψους 350.000€ εξαγγέλθηκε για έργα οδοποιίας στον Δήμο της Ιεράπετρας.
Σας προσκαλούμε σε τακτική διά περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετρας στις 06/12/2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα :