Αποτελέσματα Αναζήτησης:

24 Οκτωβρίου, 2022

Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην σχολική εφημερίδα του 2ου Γενικού Λυκείου Ιεράπετρας

Ο Συντονιστής  Δημήτριος Μιχελάρος  , τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής και το Προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου  ευχαριστούν θερμά τους εκπαιδευτικούς  και τους μαθητές της Β Λυκείου του  2ου Γενικού Λυκείου Ιεράπετρας  και συγκεκριμένα τους συντελεστές της σχολικής  εφημερίδας για την πρωτοβουλία τους να συγκεντρώσουν τρόφιμα για την Δομή.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΕΩΝ «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ» ΙΩΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΙΖΑ

Τα Γραφεία της Βιώσιμης Πόλης επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, όπου και είχε μια κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή, κ. Ιωάννη Γεώργιζα. Στη συνάντηση συζητήθηκε η πορεία των προγραμματικών συμβάσεων που έχει υπογράψει ο Δήμος Ιεράπετρας με τη Βιώσιμη Πόλη, που αφορούν την «Τεχνική Υποστήριξη σε μελέτες ενίσχυσης δικτύου ύδρευσης Δήμου Ιεράπετρας»,

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΣΗ

Με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στυλιανό Πέτσα, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης. Στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκαν ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Ιεράπετρας, όπως η υποστελέχωση, η ενεργειακή κρίση, η πορεία υλοποίησης των έργων που έχουν χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», η οικονομική ενίσχυση των Δήμων, οι ζημιές από την πρόσφατη κακοκαιρία κ.α.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γεώργιο Στύλιο, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα, όπου συζήτησαν για την αξιοποίηση των οικοπέδων του ΕΘΙΑΓΕ, το Φράγμα του Άη Γιάννη, την ενίσχυση των υποδομών άρδευσης στις αγροτικές περιοχές και τη δρομολόγηση νέων έργων μεγάλης σημασίας.