Αποτελέσματα Αναζήτησης:

7 Δεκεμβρίου, 2022

Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Παντοπωλείο για το μήνα  Νοέμβριο

Η Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιεράπετρας, ο Συντονιστής Δημήτριος Μιχελάρος και το Προσωπικό της Δομής,  ευχαριστούν θερμά τις επιχειρήσεις, τους συλλόγους, τους φορείς και τους πολίτες που ενίσχυσαν και στήριξαν με τις προσφορές τους, το μήνα Νοέμβριο, το κοινωνικό έργο που καθημερινά επιτελεί. Συγκεκριμένα:

Πρόσληψη Ένα (1) άτομο ειδικότητας ΥΕ Εργατών Περισυλλογής Αδέσποτων Ζώων

Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου, για την κάλυψη εποχικών ή περιοδικών αναγκών  του Δήμου Ιεράπετρας συγκεκριμένα:

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ  ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΥ ΣΤΙΣ  ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΥ

Τις περιοχές στον Κουτσουρά και στον Μακρύ Γιαλό όπου πραγματοποιούν τις εργασίες τα συνεργεία της αναδόχου εταιρείας για την κατασκευή του Δικτύου Συλλογής και Μεταφοράς Λυμάτων ΕΕΛ Μακρύ Γιαλού επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, με τον Αντιδήμαρχο, κ. Μανώλη Βρυγιωνάκη και τον Επιβλέποντα του Έργου, Διευθυντή της Δ.Υ.Α.Α. κ. Νίκο Σεκαδάκη.