Αποτελέσματα Αναζήτησης:

8 Δεκεμβρίου, 2022

Ευχαριστήριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στους μαθητές σχολείoυ

Η Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιεράπετρας, ο Συντονιστής Δημήτριος Μιχελάρος και το Προσωπικό της Δομής,  ευχαριστούν από καρδιάς τους μαθητές αλλά και τους εκπαιδευτικούς της Α τάξης του 4ου Δημοτικού σχολείου Ιεράπετρας για την επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο χώρο της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ. ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥΣ

Τον Βρεφονηπιακό Σταθμό του Κάτω Χωριού και τον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Αγίας Φωτεινής όπου αυτό το διάστημα βρίσκονται στην τελική ευθεία μια σειρά από παρεμβάσεις (μονώσεις, αλλαγή κουφωμάτων, ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες)

ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΨΗ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ. ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΥΨΟΥΣ 100.000€.

Στην υπογραφή της σύμβασης για την αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού στις λιμενικές εγκαταστάσεις της Ιεράπετρας προχώρησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης και ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ιεράπετρας, κ. Γεώργιος Ασπραδάκης με την προμηθεύτρια εταιρεία.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Κοινωνικής Προστασίας και Ισότητας των δύο φύλων του Δήμου Ιεράπετρας, ενημερώνει τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών παντοπωλείου  στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, στην οδό Νικηφόρου Φωκά 20.