Αποτελέσματα Αναζήτησης:

20 Δεκεμβρίου, 2022

𝝢𝝚𝝤 𝝚𝝦𝝘𝝤 : 𝝪𝝥𝝚𝝘𝝦𝝖𝝫𝝜 𝝜 𝝨𝝪𝝡𝝗𝝖𝝨𝝜 𝝟𝝖𝝞 𝝣𝝚𝝟𝝞𝝢𝝖𝝚𝝞 𝝜 𝝖𝝢𝝖𝝥𝝠𝝖𝝨𝝜 𝝩𝝤𝝪 𝝖𝝢𝝖𝝩𝝤𝝠𝝞𝝟𝝤𝝪 𝝥𝝖𝝦𝝖𝝠𝝞𝝖𝝟𝝤𝝪 𝝡𝝚𝝩𝝮𝝥𝝤𝝪 𝝞𝝚𝝦𝝖𝝥𝝚𝝩𝝦𝝖𝝨, 𝝥𝝦𝝤Ϋ𝝥𝝤𝝠𝝤𝝘𝝞𝝨𝝡𝝤𝝪 𝟯𝟱𝟬.𝟬𝟬𝟬€

Υπογράφηκε μεταξύ του Δημάρχου, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του αναδόχου εργολάβου, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Έργων και Μελετών, κ. Γιώργου Ασπραδάκη, η σύμβαση για τη βελτίωση πρόσβασης στους κοινόχρηστους χώρους του ανατολικού παραλιακού μετώπου Ιεράπετρας, προϋπολογισμού 350.000€.

Πρόσκληση σε  συνεδρίαση ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ    

Σας προσκαλούμε σε τακτική διά περιφοράς συνεδρίαση   στις 23/10/2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

Ευχαριστήριο  του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην Άτυπη Ομάδα Αλλοδαπών- Φίλων της Ελληνικής Γλώσσας

Ο Συντονιστής Δημήτριος Μιχελάρος και το Προσωπικό της Δομής   ευχαριστούμε από καρδιάς την Άτυπη Ομάδα Αλλοδαπών-Φίλων Ελληνικής Γλώσσας, κατοίκων  των Δήμων Ιεράπετρας και Αγίου Νικόλαου με συντονιστή το φιλόλογο Μανώλη Πετάση

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ 6ο ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΠΟΛΗΣ – «ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΡΓΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ €15 ΕΚ.»

Στο 6ο Ετήσιο Συνέδριο και στη Γενική Συνέλευση του «Δικτύου Πόλεων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και Κυκλική Οικονομία-Βιώσιμη Πόλη», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, συμμετείχε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών θεμάτων, κ. Χρύσα Χατζημαρκάκη.