Αποτελέσματα Αναζήτησης:

24 Δεκεμβρίου, 2022

Πρόσκληση σε τακτική δια περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Σας προσκαλούμε σε τακτική διά περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετρας στις 30/12/2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:00 για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  στο παρακάτω θέμα :

Πρόσκληση σε τακτική δια περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

σας προσκαλούμε σε τακτική διά περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετρας στις 27/12/2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα :

Προσκλήσεις σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 28-12-2022 από ώρα 18.00

Σας προσκαλούμε στις 28 Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη  και ώρα 18:00 σε ειδική, τακτική συνεδρίαση, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για να συζητήσουμε το παρακάτω θέμα:

Επίσκεψη Δημάρχου Ιεράπετρας στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κύριλλο, επισκέφτηκαν το πρωί της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου 2022, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης,

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Μία εντυπωσιακή μουσική παράσταση προσέφερε εχθές στο κοινό η χορωδία νέων του Δήμου Ιεράπετρας στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ «ΑΝΑΤΟΛΗ», «ΝΟΤΟΣ» και «ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΕΡΒΟΛΙ» ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς «Ανατολή», «Νότος» και «Κρητικό Περβόλι» επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης  ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.