Αποτελέσματα Αναζήτησης:

26 Ιανουαρίου, 2023

29 Ιανουαρίου η Εκδήλωση- Τελετή Παράδοσης του Μνημείου Μικρασιατών στην Ιεράπετρα

Συνάντηση  πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με την Πρόεδρο του Συλλόγου Μκρασιατών Ιεράπετρας, κ. Ευτυχία Μαρινάκη, προκειμένου να συζητήσουν για την τελετή παράδοσης του μαρμάρινου μνημείου, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 4 μ.μ στην Πλατεία των Μικρασιατών, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου.

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Σε συνέχεια των ενεργειών (συναντήσεις και επαφές με αρμόδιες Υπηρεσίες), που έπραξε η Δημοτική Αρχή με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ιεράπετρας, κ. Νεκτάριο Παπαδάκη, από την πρώτη κιόλας στιγμή μετά το τραγικό συμβάν της κατολίσθησης του βράχου στον οικισμό της Αγιάς Φωτιάς, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας,

Διανομή ειδών παντοπωλείου προγράμματος ΤΕΒΑ

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Κοινωνικής Προστασίας και Ισότητας των δύο φύλων του Δήμου Ιεράπετρας, ενημερώνει τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών παντοπωλείου  στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, στην οδό Νικηφόρου Φωκά 20.