Αποτελέσματα Αναζήτησης:

1 Φεβρουαρίου, 2023

Κλειστές αύριο 2/2 οι Υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας για στήριξη του Συλλαλητηρίου για το Νοσοκομείο

Με απόφαση του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, αύριο 2/2/2023, οι Υπηρεσίες του Δήμου θα παραμείνουν κλειστές για τη στήριξη του Συλλαλητηρίου που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία της Ιεράπετρας,

Πρόσκληση για Συμβούλιο ΔΕΠ

 Σας προσκαλούμε σε τακτική διά περιφοράς  συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας  που θα γίνει Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023  και ώρα 10.00π.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα:

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ. ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Η Δημοτική Αρχή «Ιεράπετρα Νέα Πορεία» για μια ακόμη φορά συμμετέχει και δίνει δυναμικά το «παρών» στο αυριανό συλλαλητήριο για το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Καλαντζάκης για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας: «Το Νοσοκομείο μας δεν το παζαριάζουμε με τίποτα και για τίποτα»

Συνάντηση πραγματοποίησε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με τον Πρόεδρο Φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλο και τη Γραμματέα του Συλλόγου, κ. Πόπη Δασκαλάκη, ενόψει του Παλλαϊκού Συλλαλητηρίου την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 στις 11π.μ. στην Ιεράπετρα.

Καλαντζάκης: «Ευχαριστώ θερμά όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Ιεράπετρας.

Μετά από 3 χρόνια λόγω της πανδημίας πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Εργαζομένων του Δήμου Ιεράπετρας στο Κέντρο «Κοράλλι» παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, αντιδημάρχων, του πρώην και του του νυν προέδρου των εργαζόμενων κ. Ανδρέα Φραγκούλη και κ. Θωμά Λιάγκου αντίστοιχα,

Πρόσκληση για Δημοτικό Συμβούλιο

Σας προσκαλούμε στις 03 Φεβρουαρίου 2023, ημέρα Παρασκευή  και ώρα 18:00 σε τακτική συνεδρίαση, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για να συζητήσουμε τα παρακάτω θέματα:

Πρόσκληση σε τακτική δια περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Σας προσκαλούμε σε τακτική διά περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετρας στις 03/02/2023 ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα :