Αποτελέσματα Αναζήτησης:

16 Φεβρουαρίου, 2023

Δημοσίευση προϋπολογισμού

Πουπολογισμός Δήμου Ιεράπετρας έτους 2023

ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ  ΣΤΗ ΣΧΙΣΤΡΑ ΣΕΛΑΚΑΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ  Ο  ΚΥΡΙΟΣ ΟΔΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΠΡΟΣ ΣΕΛΑΚΑΝΟ

Μετά από την τεχνικογεωλογική αναγνώριση και εκτίμηση  που έγινε από την Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και  Μεταλλευτικών Ερευνών (Ε.Α.Γ.Μ.Ε )  στο πλαίσιο της υλοποίησης του Μνημονίου Συνεργασίας με την Γ.Γ.Π.Π σας ενημερώνουμε ότι , θα παραμείνει κλειστός   ο κύριος οδικός άξονας που συνδέει  τον οικισμό του Χριστού με τον οικισμό του Σελακάνου.  

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Τον δρόμο που συνδέει τα Λειβάδια με τον επαρχιακό δρόμο Ιεράπετρας-Σητείας όπου ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση νέου, τελευταίας γενιάς δικτύου ύδρευσης μήκους 700m περίπου, αλλά και η ασφαλτόστρωσή του, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με τους αντιδημάρχους κ. Γιώργο Ασπραδάκη και κ. Κωστή Αστροπεκάκη, προκειμένου να επιθεωρήσει το αποτέλεσμα των εργασιών.

Eτοιμότητα ασθενοφόρου

Ύστερα από τις αστήρικτες καταγγελίες στις οποίες προβαίνει ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Μαζί αλλάζουμε την Ιεράπετρα» σε δελτίο τύπου του αναφορικά με το ασθενοφόρο που παραχωρήθηκε στον Δήμο της Ιεράπετρας, αισθάνομαι υποχρεωμένη  προς τους δημότες ως αρμόδια Αντιδήμαρχος  να τους ενημερώσω με σαφήνεια και ακρίβεια για τα γεγονότα.

Ο Δήμαρχος στη σύσκεψη στην ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος «ΚΡΗΤΗ» για την πορεία υλοποίησης έργων 17 εκατομμυρίων

Στη Σύσκεψη για την πορεία υλοποίησης των έργων ΕΤΠΑ του ΕΠ ΚΡΗΤΗ 2014­- 2020 της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος «ΚΡΗΤΗ» παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.