Αποτελέσματα Αναζήτησης:

22 Φεβρουαρίου, 2023

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 90.000€

Τη σύμβαση για τη συντήρηση και την επισκευή του Λιμεναρχείου Ιεράπετρας υπέγραψε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, με την ανάδοχο εταιρεία παρουσία του Λιμενάρχη Ιεράπετρας, Αντιπλοίαρχου Λ.Σ. κ. Ιωάννη Παπαδάκη, του Αντιδημάρχου κ. Γεώργιου Ασπραδάκη και των ειδικών συνεργατών, κας Νίκης Σαμπροβαλάκη και κ. Γεωργίου Κοϊνά

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΑΚΗ: «ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΗΣΟ ΧΡΥΣΗ»

Εκπρόσωποι της  Δασικής Υπηρεσίας του Νομού μας, του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας Λασιθίου, του ΑΤ Ιεράπετρας και του Δήμου, επισκεφτήκαμε τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 τη Νήσο Χρυσή στο πλαίσιο ελέγχου αρμοδιότητας της κάθε Υπηρεσίας.

Νέες Ψηφιακές Εφαρμογές για Προστασία και Ανάδειξη του Φυσικού και Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και της Νήσου Χρυσής στον Δήμο Ιεράπετρας

Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιου Καλαντζάκη και της αναδόχου εταιρείας, παρουσία του Αντιδημάρχου Τουρισμού, κ. Εμμανουήλ Γεωργαλάκη, σύμβαση  για το Υποέργο 1 της σύμβασης για τις «Έξυπνες εφαρμογές για την προστασία και την ανάδειξη του Περιβαλλοντικού Αποθέματος της Νήσου Χρυσής, την προβολή Παράκτιου μετώπου καθώς και του Φυσικού και Πολιτιστικού Περιβάλλοντος της Ενδοχώρας του Δήμου Ιεράπετρας», προϋπολογισμού 37.731,96 ευρώ.