Αποτελέσματα Αναζήτησης:

15 Μαΐου, 2023

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ 5ης ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ AGROEXPO 2023

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για την 5η Αγροτική Έκθεση  AGROEXPO 2023 που ξεκινά την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 28 Μαΐου 2023, ώστε να είναι όλα έτοιμα για τους δεκάδες εκθέτες που συμμετέχουν και φέτος στην Έκθεση.

Καλαντζάκης: «Στόχος μας η κατασκευή νέου σύγχρονου κτιρίου που θα στεγάσει την αρχαιολογική συλλογή του Δήμου της Ιεράπετρας»

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο με την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων, κα Χρύσα Σοφιανού, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ανάδειξης Αρχαιοτήτων Ιστορίας και Πολιτισμού «Ιεράπυτνα»,

Η Αναισθησία δε με χαρακτηρίζει ούτε σαν Άνθρωπο αλλά και ούτε ως Αντιδήμαρχο. Στηρίζουμε με κάθε τρόπο την ανάπτυξη του εθελοντισμού στο Δήμο της Ιεράπετρας

Μετά από μια συντονισμένη και μεθοδική δουλειά από πλευράς της Δημοτικής Αρχής και των Υπηρεσιών του Δήμου Ιεράπετρας πετύχαμε το στόχο μας, αναδεικνύοντας την ποιότητα των παραλιών μας και καθιστώντας τις ακόμη πιο ελκυστικές και ασφαλείς τόσο για τους κατοίκους του Δήμου όσο και για τους επισκέπτες.