Αποτελέσματα Αναζήτησης:

3 Ιουλίου, 2023

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Ιεράπετρας για τα υπό εξέλιξη λιμενικά έργα του Δήμου.

Συνάντηση εργασίας για την εξέλιξη των μελετών και όλων των λιμενικών έργων ( νομιμοποίηση αλιευτικών καταφυγίων στην Ιεράπετρα, καταδυτικό πάρκο, ύφαλο- κυματοθραύστη) με ιδιαίτερη αναφορά στο αντιδιαβρωτικό έργο του παραλιακού μετώπου της Ιεράπετρας, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με τους μελετητές του έργου «Εκτέλεση αντιδιαβρωτικών έργων προστασίας στο παραλιακό μέτωπο Ιεράπετρας», κ. Ιωάννη Παρασύρη και κ. Δημήτριο Ρομπογιαννάκη, παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου και Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας,  κ. Γιώργου Ασπραδάκη, του ειδικού συνεργάτη του, κ. Γιώργου Κοϊνά , της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, κ. Φωτεινής Γιαννάκη-Πολίτη καθώς και του επιβλέποντα Πολιτικού Μηχανικού, κ. Γιώργου Ψαρρού.

Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με την Πρόεδρο του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Γονέων και Φίλων Ιεράπετρας.

Με την Πρόεδρο του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Γονέων και Φίλων Ιεράπετρας, κ. Κατερίνα Σουργιαδάκη και με τα μέλη του Συμβουλίου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης παρουσία της Αντιδημάρχου, κας Χρύσας Χατζημαρκάκη. Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων οι κτιριακές υποδομές του Συλλόγου και οι ανάγκες που έχει, το νεοανεγερθέν κτίριο του ΚΔΑΠ ΜΕΑ, οι ράμπες ΑμεΑ, τα seatracs στις παραλίες του Δήμου της Ιεράπετρας, η προσβασιμότητα των ΑμεΑ στα νέα έργα κ.α.

Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης

Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι  σήμερα Δευτέρα 03/07/2023, λόγω συντήρηση  στο δίκτυο ύδρευσης της «Κάτω Μεράς », θα διακοπεί η υδροδότηση στην εν λόγο  περιοχή. Η υδροδότηση θα αποκατασταθεί μετά το πέρας των εργασιών Ευχαριστούμε για την κατανόηση.