Μαθητές και Δάσκαλοι του 3ου Δημοτικού Σχολείου βραβεύτηκαν από το Δήμαρχο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

Μαθητές και Δάσκαλοι του 3ου Δημοτικού Σχολείου βραβεύτηκαν από το Δήμαρχο Ιεράπετρας

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα  08.05.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μαθητές και Δάσκαλοι του 3ου Δημοτικού Σχολείου βραβεύτηκαν από το Δήμαρχο Ιεράπετρας 

[dropcap color=”” boxed=”no” boxed_radius=”8px” class=”” id=””]Α[/dropcap]ναγνωρίζοντας τη σημαντική προσπάθεια των μαθητών αλλά και των εκπαιδευτικών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας, οι οποίοι απέσπασαν το 1ο Βραβείο καλύτερου Ντοκιμαντέρ στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικών Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, συμμετέχοντας με την  ταινία «Μαγειρεύοντας με το Μίνωα», ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, βράβευσε τους μαθητές αλλά και τους εκπαιδευτικούς τους, αφού πρώτα τους συνεχάρη για τη σπουδαία τους επιτυχία.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 6 Μαϊου υποδέχτηκε την ομάδα των μαθητών, τους δασκάλους και τους συντελεστές της παραγωγής  στο γραφείο του και παρουσία του Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου, κ. Ηλία Νταραρά, καθώς επίσης και της Διευθύντριας του Σχολείου, κας. Μαρίας Δασκαλάκη, τους ευχαρίστησε για την επιτυχημένη προσπάθειά τους, η οποία, όπως τόνισε τιμά πανελληνίως την πόλη μας και τα σχολεία της, και παράλληλα τους  απένειμε  τιμητικά βραβεία.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το δήμο μας να έχουν τα σχολεία του τέτοιες διακρίσεις και ακόμα πιο σημαντικό, όταν σε αυτές πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν μαθητές οι οποίοι με ζήλο και πολύ όρεξη δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, επιτυγχάνοντας άριστα αποτελέσματα.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην δημιουργία αυτής τη ταινίας. Πρώτα απ’ όλα στον καθηγητή Φυσικής Αγωγής, κ. Ν. Τσαγκαράκη στην ιδέα του οποίου βασίστηκε η ταινία. Στις εκπαιδευτικούς, κα. Σοφία Γούλα και κα. Σταυρούλα Δατσέρη, οι οποίες συμμετείχαν, σε όλους τους συντελεστές  και βέβαια στους μαθητές της ΣΤ’ τάξης που πρωταγωνίστησαν: στην Αγγελική Βενιτουράκη, στον Μάριο Γεωργαλάκη,  στον Πέτρο Κάλφανη, στην  Νικολέτα Κουτσούλη, στην  Κατερίνα Μακρυνάκη, στη  Μαρία Μήλα, στη Χριστιάνα Μπεγκέγια, στο Νίκο Περβολαράκη, στην Μαρία Σαμπροβαλάκη, στον  Αντώνη Σουργιαδάκη, στην Αγγελική Τσουκαλά, στον Κωνσταντίνο Φωτιάδη,  στην Άννα Μαρία Χαλεπάκη και στην Μαριάννα Χναράκη.

Γραφείο Τύπου

 

[separator top=”20″ style=”shadow”]

 

Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

08-05-15 Δελτίο τύπου για την πραγματοποίηση εκδήλωσης βράβευσης των σχολείων που διακρίθηκαν στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους: “Ένας πλανήτης, μια ευκαιρία”

Τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2015 και ώρα 12.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Αίθουσα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, η εκδήλωση βράβευσης των μαθητικών ταινιών που διακρίθηκαν στον 5οΠανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους.

Ο διαγωνισμός οργανώνεται για πέμπτη συνεχή χρονιά από το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ., τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας και τη Δημόσια Τηλεόραση ΝΕΡΙΤ και απευθύνεται σε μαθητές δημοτικών σχολείων (Δ΄- Ε΄- Στ΄ δημοτικού), Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας, δημόσιων και ιδιωτικών.

μαθητές και εκπαιδευτικοί από όλη τη χώρα με σκοπό να παραλάβουν τα βραβεία τους και να παρουσιάσουν τις ταινίες μικρού μήκους που δημιούργησαν.

Τις κορυφαίες διακρίσεις θα απονείμουν στους μαθητές ο Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδης Μπαλτάς και ο Αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Τάσος Κουράκης.

Χώρος εκδήλωσης: Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Κεντρική αίθουσα

Ημερομηνία και ώρα εκδήλωσης: Δευτέρα 11 Μαΐου 2015, ώρα 12:00 μ.μ.

Πηγή

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]