46.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 22/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
19 Μαΐου, μια ιστορική και σημαντική μέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό απανταχού της γης.
Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό
Σας προσκαλούμε στις 21/5/2024, ημέρα Τρίτηκαι ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της
Γνωστοποίηση εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9ης Ιουνίου 2024

46.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

46.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη και της αναδόχου εταιρείας, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Γιώργου Ασπραδάκη, η σύμβαση για το έργο «Αναβάθμιση στάσεων για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του Δήμου Ιεράπετρας», προϋπολογισμού 46.000€. Το έργο περιλαμβάνει την απομάκρυνση των υφιστάμενων και την τοποθέτηση συνολικά δώδεκα νέων στεγάστρων στάσεων στις περιοχές Μύρτος, Γρα Λυγιά, Σαράτσι Κάμπος, Αμμουδάρες, οδός Δημοκρατίας στην Ιεράπετρα, Ξεροπήγαδο, Έξοδος Ιεράπετρας, Βασιλική, Παχειά Άμμος και Καβούσι που θα εξυπηρετούν την υπεραστική συγκοινωνία του Δήμου Ιεράπετρας.

Κατόπιν, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα εξής: «Άλλο ένα έργο που είχαμε εντάξει στο Πρόγραμμά μας και αφορά την καθημερινότητα των συμπολιτών μας και τη διαρκή αναβάθμισή της, η οποία αποτελεί μόνιμη προτεραιότητα, ξεκινά να υλοποιείται.

Ως Δημοτική Αρχή έχουμε κατασκευάσει πολλές στάσεις στις Κοινότητες του Δήμου μας και το παραπάνω έργο έρχεται να συμπληρώσει την προσπάθεια μας για συνολική αλλαγή των στάσεων σε όλες τις Κοινότητες και στην πόλη της Ιεράπετρας.  Θα συνεχίσουμε την κατασκευή στεγάστρων και να τοποθετούμε στάσεις σε όλα τα σημεία που χρειάζεται, ώστε όλοι εκείνοι οι συμπολίτες μας που  χρησιμοποιούν τη υπεραστική συγκοινωνία,  να έχουν σωστή εξυπηρέτηση».