Το Δ.Σ του Σωματείου καφέ εστίασης Ιεράπετρας επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Εμμανουήλ Φραγκούλη

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της
Το ΚΑΠΗ Δήμου Ιεράπετρας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην περιοχή του Ρεθύμνου στις 21-4-2024.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε  συνεδρίαση  Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρακαι ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην  αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα:      Εσωτ. διανομή:         1. Γραφείο κ. Δημάρχου 2. […]

Εκπόνηση Μελέτης (Τ.Χ.Σ)
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,

Το Δ.Σ του Σωματείου καφέ εστίασης Ιεράπετρας επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Εμμανουήλ Φραγκούλη

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σειρά θεμάτων συζητήθηκαν στο πλαίσιο συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης με τον πρόεδρο κ. Εμμ. Μιχελαράκη και μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου καφέ εστίασης Ιεράπετρας.

Μεταξύ αυτών, το φλέγον θέμα του παραλιακού μετώπου συμπεριλαμβανομένου της ανάπλασης και του  κανονισμού λειτουργίας. Επίσης τέθηκαν θέματα γύρω από τη νήσο Χρυσή και τον τρόπο λειτουργίας τη νέα τουριστική περίοδο.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου καφέ εστίασης για την επίσκεψη και την εποικοδομητική συζήτηση. Ιδιαιτέρως μάλιστα για τις προτάσεις που κατέθεσαν για τη βελτίωση της εικόνας της πόλης και ευρύτερα του Δήμου αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της Ιεράπετρας.