Θέματα σχολικών μονάδων στη συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με το Σύλλογο εκπαιδευτικών “Μαρία Λιουδάκη’

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Θέματα σχολικών μονάδων στη συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με το Σύλλογο εκπαιδευτικών “Μαρία Λιουδάκη’

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

27-2-2024

Συνάντηση με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ιεράπετρας  «Μαρία Λιουδάκη»  είχε ο Δήμαρχος κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης παρουσία του αντιδημάρχου και προέδρου της δημοτικής επιτροπής  παιδείας κ. Ανδρέα Σκουλούδη και της δημοτικής συμβούλου και προέδρου της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κας Άννας Αϊβαλιώτη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναλύθηκαν μια σειρά από ζητήματα που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας των σχολικών μονάδων όπως συντήρηση των κτιριακών υποδομών, παρεμβάσεις στους αύλειους και αθλητικούς χώρους και άλλα τεχνικά και  διαδικαστικά θέματα.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος τόνισε ότι «μέριμνά μας  είναι η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων για το καλό των μαθητών. Υπάρχει μια συνεχής   επικοινωνία μας με το κάθε σχολείο ξεχωριστά μέσω των δημοτικών  σχολικών επιτροπών αλλά και  τις επαφές μου προσωπικά με Διευθυντές και εκπαιδευτικούς ώστε να τεθούν προτεραιότητες και να γίνει ένας προγραμματισμός παρεμβάσεων όπου αυτές απαιτούνται».