81.000€ για τον ηλεκτροφωτισμΟ στον ΔΗμο Ιεράπετρας – Αλλάζουν τα φωτιστικά σώματα στην Παχειά Αμμο

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σύσκεψη υπό την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές, από  Νέα Ανατολή, Στόμιο έως και την πόλη της Ιεράπετρας.   Συνεργείο της Υπηρεσίας εργάζεται στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο […]

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο»,
Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών

81.000€ για τον ηλεκτροφωτισμΟ στον ΔΗμο Ιεράπετρας – Αλλάζουν τα φωτιστικά σώματα στην Παχειά Αμμο

                                                                                Ιεράπετρα, 11.12.2020

Δελτίο Τύπου

81.000€ για τον ηλεκτροφωτισμΟ στον ΔΗμο Ιεράπετρας – Αλλάζουν τα φωτιστικά σώματα στην Παχειά Αμμο

Υπεγράφη, σήμερα, μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του προμηθευτή, σύμβαση για την προμήθεια υλικών συντήρησης δημοτικού φωτισμού, συνολικού προϋπολογισμού 81.000,00€.

Τα υλικά πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για τη συντήρηση του δημοτικού φωτισμού, αλλά και για την αντικατάσταση και αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού σε Δημοτικές Κοινότητες μεταξύ των οποίων είναι και η Κοινότητα της Παχειάς Άμμου.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα εξής: «Μετά το έργο του ηλεκτροφωτισμού που υλοποιείται στα Φέρμα, άλλο ένα πρώτης προτεραιότητας έργο ξεκινάει στην Παχειά Άμμο με την αντικατάσταση όλων των πεπαλαιωμένων και φθαρμένων  φωτιστικών σωμάτων, έπειτα και από διάλογο που είχε προηγηθεί με τον Πρόεδρο και τους κατοίκους της κοινότητας.

Τα νέα φωτιστικά σώματα που θα τοποθετηθούν υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου είναι υψηλών προδιαγραφών, ώστε να αντέχουν τόσο στις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες του παραλιακού μετώπου της Παχειάς Άμμου, όσο και στον χρόνο και θα συμβάλλουν όχι μόνο στην αισθητική αναβάθμιση της Κοινότητας, αλλά και στην αύξηση της αίσθησης της ασφάλειας των δημοτών και στην εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων.

Συνεχίζουμε, με τη συνεργασία του Προέδρου της Κοινότητας, κ. Γεωρίου Ραπάνη, την υλοποίηση των ήδη σχεδιασμένων έργων που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα της Παχειάς Άμμου».