Διανομή προϊόντων από τον δήμο Ιεράπετρας στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, προσκαλεί φίλους και υποστηρικτές να επισκεφτούν
Η Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιεράπετρας, ο Συντονιστής Δημήτριος Μιχελάρος
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Υγείας  Δήμου Ιεράπετρας
Από το Τμήμα  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,   και Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνουμε

Διανομή προϊόντων από τον δήμο Ιεράπετρας στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Ιεράπετρα 23.2.2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διανομή προϊόντων από τον δήμο Ιεράπετρας στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των δύο φύλων του Δήμου Ιεράπετρας  ενημερώνει τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ιεράπετρας από την Παρασκευή 26/02/2016 κατά τις εργάσιμες ώρες 8.30-11.30 π.μ.

Τα προϊόντα που θα διατεθούν είναι: Βρεφικές πάνες, μωρομάντηλα, σκόνη πλυντηρίου, υγρό γενικού καθαρισμού, υγρό πιάτων, οδοντόκρεμα, σαμπουάν, φασόλια, φακές, ζάχαρη, ζυμαρικά.

Απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίζουν οι δικαιούχοι είναι: Δελτίο Αστυνομικής ταυτότητας και Αριθμό ΑΜΚΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ιεράπετρας στην οδό Ομηρείας 8 , 4ος όροφος κατά τις εργάσιμες ήμερες από τις 8.30π.μ. έως 2.00 μ.μ. και στα τηλέφωνα 2842341348  Λαμπράκη – Βαρδάκη Ηρώ, 2842340318  Λιοντάκη Δέσποινα, 2842341307 Κιουρανάκη Σταυρούλα.