ΝΕΟΙ ΚΑΔΟΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη έξι (6) ατόμων ,  με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει δημότες και επισκέπτες ότι το Δημοτικό Κατάστημα στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού
Τις εκδηλώσεις μνήμης για την 81η  επέτειο του Ολοκαυτώματος και της καταστροφής των χωριών της Βιάννου
Εκδήλωση τιμής και μνήμης για την 81η   επέτειο του ολοκαυτώματος των Δυτικών Χωριών της Ιεράπετρας
Aποτελέσματα ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ νερού ύδρευσης.

ΝΕΟΙ ΚΑΔΟΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην προμήθεια κάδων απορριμμάτων που θα διατεθούν σε σχολικές μονάδες του Δήμου Ιεράπετρας προχώρησε η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Πιο συγκεκριμένα αγοράστηκαν 30 νέοι κάδοι που θα καλύψουν τις ανάγκες σε όλα τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Γυμνάσια, Λύκεια, ΕΠΑΛ, Εσπερινό ΕΠΑΛ, Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου, Γυμνάσιο και Λύκειο Μακρύ Γιαλού.

Η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κα Κυριακή Δασενάκη δήλωσε ότι η συγκεκριμένη προμήθεια έγινε στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας στήριξης των σχολικών μονάδων  για τη  λειτουργική και αισθητική τους αναβάθμιση, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις των σχολείων τις οποίες και ευχαρίστησε για τη συνεργασία. Παράλληλα έχουν δρομολογηθεί η αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων, η προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού όπως εκτυπωτές και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, η αντικατάσταση κεντρικής πόρτας εισόδου σε σχολικές μονάδες κ.α.