Καλαντζάκης για Agroexpo: «Στόχος μας να φιλοξενούμε τη μεγαλύτερη αγροτική έκθεση των Βαλκανίων»

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού
Καλοκαιρινές δράσεις  παραγωγικής  ενασχόλησης και πολιτιστικής δημιουργίας για  παιδιά  από  5-12  ετών από το  Δήμο Ιεράπετρας

Καλαντζάκης για Agroexpo: «Στόχος μας να φιλοξενούμε τη μεγαλύτερη αγροτική έκθεση των Βαλκανίων»

Ιεράπετρα 24.01.2019

Δελτίο Τύπου

Καλαντζάκης για Agroexpo:
«Στόχος μας να φιλοξενούμε τη μεγαλύτερη αγροτική έκθεση των Βαλκανίων»

[dropcap]Σ[/dropcap]υνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας ο Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου, κ. Θωμάς Χαριτάκης και ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης,  ενόψει της διοργάνωσης της 3ης Αγροτικής Έκθεσης Ιεράπετρας (AgroExpo 2019), η οποία θα λάβει χώρα στο Μισεδάκειο Στάδιο Ιεράπετρας στις 4-6 Μαΐου.

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε παρουσία αντιδημάρχων, εκπροσώπων φορέων, συλλόγων, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και ενδιαφερόμενων πολιτών.

agroexpo-2019-kalantzakis-arnaoutakis

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην μεγάλη επιτυχία που σημειώνει η Agroexpo, στην αξιοσημείωτη αύξηση των εκθετών της, στην επιδίωξη για δημιουργία χώρου μόνιμης φιλοξενίας της και στη διαρκή και γόνιμη συνεργασία της Περιφέρειας με το Δήμο Ιεράπετρας που συνεπάγεται την πληθώρα των έργων και των χρηματοδοτήσεων που φτάνουν στον Δήμο.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στις δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Με την συνεργασία μας με την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη, το Επιμελητήριο Λασιθίου και τον πρόεδρο κ. Χαριτάκη, την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Κύριλλο, τους φορείς, τους συλλόγους και τη στήριξη των χορηγών και του κόσμου καθιερώσαμε μία έκθεση υψηλών προδιαγραφών άρτια συνδεδεμένη με την ισχυρή αγροτική ταυτότητα του Δήμου Ιεράπετρας.

Για ακόμα μία χρονιά ο αριθμός και το ενδιαφέρον των εκθετών πολλαπλασιάστηκε γεγονός που μας τιμά ιδιαιτέρως και επικυρώνει την επιτυχία της έκθεσης ως προς το περιεχόμενό της αλλά και ως προς την εξωστρέφεια και την προβολή του Δήμου Ιεράπετρας.

agroexpo-2019-kalantzakis-arnaoutakis (15)

Επιπλέον, προχωράμε συγκεκριμένη μελέτη ώστε η έκθεση Agroexpo να αποκτήσει μόνιμη στέγη σε ένα ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο που θα περιλαμβάνει χώρο στάθμευσης και χώρους αναψυχής και θα προσφέρει άριστης ποιότητας φιλοξενίας στην Agroexpo αλλά και σε εκθέσεις άλλου περιεχομένου.

Η άψογη και διαρκής συνεργασία μας με την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη συνεχίζει να συμβάλλει ουσιαστικά στην εμφανή πρόοδο του Δήμου Ιεράπετρας και προχωράμε βάζοντας πάντα υψηλότερους στόχους για τον τόπο μας.

Στηρίζουμε και ενισχύουμε τη δυναμική της έκθεσης οδεύοντας προς τον αρχικό μας στόχο για τη μεγαλύτερη έκθεση αγροτικού περιεχομένου των Βαλκανίων.»

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας