Ο Αη Βασίλης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Ο Αη Βασίλης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας


dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 02.01.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αη Βασίλης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας

Για πρώτη φορά τα φετινά Χριστούγεννα ο Αη Βασίλης επισκέφτηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ιεράπετρας μοιράζοντας δώρα στους μικρούς του φίλους. Σε μια όμορφη γιορτή που διοργάνωσε η Επιτροπή Διαχείρισης  την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δεκάδες παιδιά δικαιούχων πήραν δώρα από τον Αη Βασίλη σε μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα, ενώ παράλληλα πέρασαν όμορφες στιγμές παιχνιδιού και διασκέδασης.

Όπως ανέφερε η συντονίστρια – διαχειρίστρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου, κα. Κική Χασάπη – Φρονιμάκη « ετοιμάσαμε μια μικρή γιορτή για τους μικρούς μας φίλους, για να μοιραστούμε όμορφες στιγμές, να μοιράσουμε δώρα και να ανταλλάξουμε ευχές. Ήταν μια ευκαιρία να γνωριστούμε με τους δικαιούχους, να νιώσουμε σαν μια οικογένεια και να ανταλλάξουμε ευχές για τη νέα χρονιά. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κα. Μαριάννα Λασιθιωτάκη που ήρθε στη γιορτή μας και διασκέδασε τους μικρούς μας φίλους και βέβαια όλους όσους βοήθησαν για τη πραγματοποίησή της. Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά. Ελπίζουμε η νέα χρονιά να μας βρει με λιγότερα προβλήματα και να μας δώσει δύναμη, για να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά την καθημερινότητα. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο και όλες τις επιχειρήσεις που στηρίζουν με τις προσφορές τους το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το δήμαρχο, κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη, τους αντιδημάρχους, το Δημοτικό Συμβούλιο, την Επιτροπή Διαχείρισης και τους εργαζόμενους που καθημερινά καταβάλλουν μέγιστη προσπάθεια, για να στηρίξουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου μας και τους συνανθρώπους μας»

Γραφείο Τύπου


[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]