Ανακοίνωση για τους Παιδικούς και Βρεφ/κούς Σταθμούς Ιεράπετρας και τα ΚΔΑΠ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Η Ιεράπετρα εντάχθηκε  πλέον και επίσημα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ναπολεόντειων Πόλεων ως το τεσσαρακοστό έβδομο
Σε λίγες μέρες θα χτυπήσει το κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας
Το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης παρουσιάζει τη μουσικοχορευτική παράσταση: "Καλήν Εσπέραν Αφεντάδες"
Συνεχίζονται οι εγγραφές στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Δήμου Ιεράπετρας

Ιδιαίτερης σημασίας η σημερινή μέρα για την Ιεράπετρα καθώς το απόγευμα, σε ειδική τελετή, υπογράφεται το πρωτόκολλο ένταξης της πόλης, στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ναπολεόντειων Πόλεων. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο ιδρυτής και επίτιμος  πρόεδρος της Ομοσπονδίας και εξ αίματος συγγενής του Μεγάλου Ναπολέοντα κ. Κάρολος Βοναπάρτης,  ο οποίος  μαζί με τον […]

Ανακοίνωση για τους Παιδικούς και Βρεφ/κούς Σταθμούς Ιεράπετρας και τα ΚΔΑΠ

ethnosimo-nomarxias
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ   ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΝΠΔΔ: «ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ»

Ανακοίνωση

[dropcap]Π[/dropcap]αρακαλούμε τις ωφελούμενες μητέρες της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» οι οποίες κατέθεσαν αίτησης επιλογής  θέσης -Δομής για τους Παιδικούς και Βρεφ/κούς Σταθμούς καθώς και τα ΚΔΑΠ,  να προσέλθουν στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ», Δημοκρατίας 31, β όροφος, από σήμερα 21/8/2018 έως και 29/8/2018 και από ώρα 10:00 έως 14:00 προκειμένου να  υπογράψουν την σύμβαση.

Οι ωφελούμενες θα πρέπει να  έχουν μαζί τους Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ.
Γεωργαλάκης Εμμ.