Ξεκινούν τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου οι εργασίες ανάπλασης στην οδό Καθρή

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Χημικές Αναλύσεις Νερού Ύδρευσης
Πρόσκληση για τη Συνεδρίαση του ΔΣ τη Δευτέρα 17/06/2024
Aνακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου
Τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης.
Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  Τμήμα Ανατολικής Κρήτης

Ξεκινούν τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου οι εργασίες ανάπλασης στην οδό Καθρή

Ιεράπετρα 27.10.2016

Ανακοίνωση

Ξεκινούν τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου οι εργασίες ανάπλασης στην οδό Καθρή – Αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων

[dropcap]Α[/dropcap]πό την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου ξεκινούν οι  εργασίες ανάπλασης – πεζοδρόμησης της οδού Μιχ. Κοθρή στο κέντρο της Ιεράπετρας.

Model

Στο πλαίσιο εκτέλεσης των εργασιών, παρακαλούνται οι κάτοικοι της περιοχής και οι λοιποί δημότες που σταθμεύουν οχήματα στην περιοχή παρέμβασης να φροντίσουν για την έγκαιρη απομάκρυνση τους.

Παράλληλα γνωστοποιείται ότι από την  Δευτέρα 31 Οκτωβρίου  διαφοροποιείται η κίνηση των οχημάτων στο κέντρο της πόλης. Στο εξής  τα οχήματα που θα εισέρχονται στο κέντρο της πόλης δεν θα διασχίζουν την οδό Κοθρή με κατεύθυνση από την πλατεία Κανουπάκη προς την έξοδο για Σητεία. Η έξοδος των οχημάτων από την παραλία προς την πλατεία  θα πραγματοποιείται από την οδό Σερέπετση και τα οχήματα θα οδεύουν αριστερά από την πλατεία Ελευθερίας προς την πλατεία Κανουπάκη και από εκεί είτε προς την οδό  Δημοκρατίας είτε προς την οδό Κύρβα.