Δεν θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή απορριμμάτων την Τρίτη 23 Μαϊου στον Δήμο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας με χαρά σας ενημερώνει ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για εγγραφές και οι επανεγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού

Δεν θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή απορριμμάτων την Τρίτη 23 Μαϊου στον Δήμο Ιεράπετρας

Ιεράπετρα 22.4.2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δεν θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή απορριμμάτων την Τρίτη 23 Μαϊου στον Δήμο Ιεράπετρας

[dropcap]Α[/dropcap]πό την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην πανελλαδική κινητοποίηση που εξήγγειλε η ΠΟΕ – ΟΤΑ, την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 δεν θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή απορριμμάτων στο σύνολο του Δήμου Ιεράπετρας.

Την αυξημένη προσοχή των πολιτών εφιστά ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, κ. Γιώργος Ασπραδάκης προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα με την καθαριότητα και την υγιεινή στην πόλη και στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Ιεράπετρας.

Όπως αναφέρει την Τρίτη 23 Μαϊου 2017 λόγω απεργίας των εργαζομένων στην Υπηρεσία Καθαριότητας θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή απορριμμάτων μόνο από απορριμματοφόρο ασφαλείας σε συγκεκριμένα σημεία του αστικού κέντρου της Ιεράπετρας, γι΄αυτό παρακαλούνται οι πολίτες και οι καταστηματάρχες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην εναπόθεση απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών προκειμένου να διατηρηθεί η πόλη καθαρή και να  μην παρατηρηθούν προβλήματα.