Αποκριάτικες Εκδηλώσεις στο Δήμο Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗ Παραδοσιακοί χοροί και μουσική  ΚΡΗΤΗ  – ΠΟΝΤΟΣ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Με τη χορευτική ομάδα  της  ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με χοροδιδάσκαλο τη  Ματίνα Τσουφίδου και τη   σχολή παραδοσιακών χορών του  Δημήτρη Καπαράκη  με το  συγκρότημα  του Γιάννη Λεμονάκη. Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης – Δήμος Ιεράπετρας Πλατεία Επισκοπής – Είσοδος ελεύθερη Έναρξη: 21:00 μ.μ ΓΡΑ […]

Στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου υπογράφτηκε στις 27/1/2023
Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιεράπετρας προσκαλεί όλους  μας  να  «Λερωθούμε» παίζοντας,
Σας ενημερώνουμε ότι η  εκδήλωση με τη χορευτική ομάδα  της  Λέσχης  Ποντίων Καβάλας με χοροδιδάσκαλο τη 
Λόγω βλάβης, δεν έγινε ζωντανή μετάδοση σε όλη την διάρκεια του Δημοτικού στις 10/07/2024.

Αποκριάτικες Εκδηλώσεις στο Δήμο Ιεράπετρας

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 30.01.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αποκριάτικες Εκδηλώσεις στο Δήμο Ιεράπετρας

Ο δήμος Ιεράπετρας υποδέχεται και φέτος τις Απόκριες με πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων. Σε συνεργασία με συλλόγους και ομάδες  από την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου μέχρι και τη Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου προετοιμάζονται  διάφορες εκδηλώσεις που θα μεταφέρουν μικρούς και μεγάλους στους ρυθμούς της αποκριάς.

Το βράδυ της Τσικνοπέμπτης στις 12 Φεβρουαρίου,  θα πραγματοποιηθεί το έθιμο της  φουνάρας σε πλατείες και διάφορα σημεία της πόλης της Ιεράπετρας. Με την υποστήριξη διαφόρων  συλλόγων και ομάδων και με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, με πολύ κέφι και αποκριάτικη διάθεση  θα ανάψουμε τις φουνάρες στις διάφορες πλατείες της πόλης μας, θα τσικνίσουμε, θα χορέψουμε  και θα  διασκεδάσουμε .

Και καθώς οι Απόκριες πλησιάζουν   το 1ο παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου περιμένει τους μικρούς μας φίλους να λάβουν μέρος, για να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία. Το κυνήγι απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού και πραγματοποιείται για πρώτη φορά φέτος στο δήμο μας με πρωτοβουλία της ομάδας «τα παπάκια» και τη συμβολή του σώματος Προσκόπων Ιεράπετρας υπό την αιγίδα της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του δήμου Ιεράπετρας. 

Μία μέρα αργότερα την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου το 26ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Ιεράπετρας θα ανοίξει τις πύλες του. Γρίφοι, δοκιμασίες και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους συμμετέχοντες σε μια διοργάνωση που εξελίσσεται σε σημαντικό πολιτιστικό γεγονός στον δήμο μας. Την οργάνωση του 26ου κυνηγιού έχει η ομάδα «τα παπάκια», καθώς είναι η ομάδα που κέρδισε το κυνήγι την περασμένη χρονιά. Για πληροφορίες και συμμετοχές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη σελίδα της ομάδας διοργάνωσης Κυνήγι Θησαυρού Ιεράπετρας.

Στο πνεύμα της αποκριάς θα μας βάλει και το μεγάλο αποκριάτικο πάρτυ  που διοργανώνει η ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α και η Δημοτική Κοινότητα του δήμου Ιεράπετρας στην κεντρική πλατεία την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου το απόγευμα.  Μουσική, χορός, κλόουν, παιχνίδια και αποκριάτικα δρώμενα θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις κορυφώνονται με το Γεραπετρίτικο Καρναβάλι 2015 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στη οδό Κοθρή στο κέντρο της πόλης. Η ευρηματικότητα, η έμπνευση και η δημιουργία αποκτούν μορφή και τρόπο έκφρασης μέσα από τις συμμετοχές των συλλόγων και των ομάδων που θα λάβουν και φέτος μέρος στο καρναβάλι της Ιεράπετρας συμβάλλοντας στην προσπάθεια για αναβάθμιση του θεσμού. Το Καρναβάλι διοργανώνεται με την πολύτιμη συμβολή και υποστήριξη του νέου Πολιτιστικού Συλλόγου Ιεράπετρας και μπορούν να λάβουν μέρος  ομάδες, σχολεία, σύλλογοι, φορείς και σωματεία, αφού πρώτα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του δήμου Ιεράπετρας ή στον νέο Πολιτιστικό Σύλλογο

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Καθαρά Δευτέρα με τις καθιερωμένες εκδηλώσεις από πολιτιστικούς συλλόγους τοπικών κοινοτήτων του δήμου μας

Γραφείο Τύπου

 

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]