Ανακοίνωση : Καθαριότητα & δρομολόγια απορριμματοφόρων το Πάσχα

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης σας προσκαλεί
Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  δέκα τεσσάρων (14) ατόμων,

ΘΕΜΑ:  «Πρόσκληση σε Δ.Σ.» Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 25η  Ιουλίου 2024,  ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, 1Ος όροφος, επί της οδού Δημοκρατίας 31  με θέματα:                                                 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Σας προσκαλούμε στις 23/07/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ιεράπετραςπου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 (Γραφείου Δημάρχου) στον 3ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 1 Διαγραφή τελών άρδευσης, λόγω λανθασμένων χρεώσεων της υπηρεσίας.(Εισηγητής: […]

Ανακοίνωση : Καθαριότητα & δρομολόγια απορριμματοφόρων το Πάσχα

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 06.04.2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

[dropcap]Η[/dropcap]Υπηρεσία Καθαριότητας ενημερώνει τους δημότες ότι ενόψει των εορτών του Πάσχα έχει αυξήσει τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων για την αποκομιδή των απορριμμάτων και της ανακύκλωσης, όμως η προσπάθεια για μια καθαρότερη πόλη δεν είναι υπόθεση μόνο της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

   Παρακαλούνται οι δημότες και τα καταστήματα, εμπορικά και υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς και οι επιχειρήσεις να βγάζουν τα σκουπίδια τους αργά το βράδυ, τα χαρτοκιβώτια να τοποθετούνται σπασμένα στους κάδους ανακύκλωσης και να μην αφήνουν απορρίμματα έξω από τους κάδους.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, γνωρίζοντας εξ αρχής ότι το προσωπικό δεν επαρκεί, να κρατήσει την πόλη και τα χωριά μας καθαρά. Η καθαριότητα είναι πολιτισμός και είναι υπόθεση όλων μας.

[xyz-ihs snippet=”Pantazis”]

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]