Δ.Τ : Σε δημόσια διαβούλευση ο Κανονισμός Διαχείρισης και Λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων του δήμου Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ενημερώνουμε του δημότες μας ότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2229/12-4-2024 τ Β΄
Σας προσκαλούμε στις  26  Απριλίου 2024,ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 σε ειδική, δημόσια συνεδρίαση,
Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 19η  Απριλίου 2024,  ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη  με θέματα:
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας, μετά το άγγελμα του θανάτου του συντοπίτη μας Νικολάου Χαραλαμπάκη,
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της

Δ.Τ : Σε δημόσια διαβούλευση ο Κανονισμός Διαχείρισης και Λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων του δήμου Ιεράπετρας


dimos-photomark-only-logo
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 11.11.2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε δημόσια διαβούλευση ο Κανονισμός Διαχείρισης και Λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων του δήμου Ιεράπετρας

[dropcap]Σ[/dropcap]ε διαβούλευση έχει τεθεί ο Κανονισμός Διαχείρισης και Λειτουργίας των Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Δήμου Ιεράπετρας.  Ο εν λόγω κανονισμός καθορίζει το γενικό πλαίσιο διαχείρισης και λειτουργίας όλων των εγκαταστάσεων και υποδομών άθλησης, κλειστών και υπαίθριων του δήμου Ιεράπετρας.

Με την εφαρμογή του επιδιώκεται η εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων και υποδομών.  Σκοπός είναι  η υποστήριξη και η προαγωγή του μαζικού αθλητισμού όλων των ηλικιών, η υποστήριξη του σωματειακού αθλητισμού, η υποστήριξη και ανάπτυξη του σχολικού αθλητισμού, η υποστήριξη και ανάπτυξη της πνευματικής και ηθικής αγωγής των κατοίκων και ιδιαίτερα των παιδιών και των νέων, η υποστήριξη και διοργάνωση αθλητικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων για ΑΜΕΑ και η υποστήριξη και διοργάνωση αθλητικών, ψυχαγωγικών, επιστημονικών και  συνεδριακών εκδηλώσεων περιφερειακού, εθνικού και διεθνούς επιπέδου.

mastorakis-petrosΌπως δηλώνει ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού, κ. Πέτρος Μαστοράκης «στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε τις αθλητικές υποδομές του δήμου μας, οι οποίες  καθημερινά  εξυπηρετούν ένα σημαντικό αριθμό αθλούμενων πολιτών και ομάδων. Με την εφαρμογή του εν λόγω κανονισμού θα καθοριστεί ένα οργανωμένο πλαίσιο λειτουργίας και σίγουρα θα ξεκινήσει μια προσπάθεια οργάνωσης και βελτίωσης όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων και υποδομών του δήμου. Αυτό που απαιτείται στο τρέχον διάστημα είναι, αφού ενημερωθούν οι φορείς και οι σύλλογοι που ασχολούνται με τον αθλητισμό για τον κανονισμό να κάνουν τις προτάσεις τους, προκειμένου  μέσα από τη διαδικασία της διαβούλευσης να φτάσουμε στη διαμόρφωση ενός πλήρους και ουσιαστικού κανονισμού που με την εφαρμογή του θα λύσει πολλά από τα σημερινά προβλήματα».

Γραφείο Τύπου

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

 [separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]