Με τον κυβερνητικό βουλευτή Λασιθίου συναντήθηκε ο δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση, την 24η Απριλίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία με
Από το Δήμο Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι για τη διευκόλυνση των υποψηφίων ευρωβουλευτών
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024
Η Επιτροπή Διοργάνωσης Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Ιεράπετρας πραγματοποίησε την

Με τον κυβερνητικό βουλευτή Λασιθίου συναντήθηκε ο δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης

dimos-photomark-only-logoΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση : Πλ.Κανουπάκη
Ταχ.κώδικας: 72200 Ιεράπετρα
Tηλέφωνο: 28423-40300
FAX: 28420-23999
e-mail: press@ierapetra.gov.gr

[separator top=”10″ style=”dotted”]

Ιεράπετρα 16.02.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τον κυβερνητικό βουλευτή Λασιθίου συναντήθηκε ο δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης

[dropcap color=”” boxed=”no” boxed_radius=”8px” class=”” id=””]Σ[/dropcap]υνάντηση με τον κυβερνητικό βουλευτή Λασιθίου του Σύριζα, τον κ. Κωστή Δερμιτζάκη πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα ο δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Κατά τη συνάντηση, η οποία ήταν και η πρώτη μετά από τις εκλογές, συζητήθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ιεράπετρα αναφορικά με το νοσοκομείο, το ΤΕΙ, τα έργα υποδομών, το λιμάνι, τα οποία θα πρέπει να μπουν σε τροχιά επίλυσης, αφού όπως τονίστηκε πρόκειται για σημαντικές και απαραίτητες δομές που η Ιεράπετρα έχει ανάγκη.

Όπως αναφέρθηκε από τον κ. Δερμιτζάκη όσον αφορά το θέμα του νοσοκομείου υπάρχουν συνεχείς επαφές με το Υπουργείο και ήδη δρομολογούνται κάποια θέματα προκειμένου να αντιμετωπιστούν σε πρώτη φάση τα επείγοντα προβλήματα. Ενώ όσον αφορά το ΤΕΙ  επιδίωξη θα είναι να παραμείνει το υφιστάμενο Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης και παράλληλα θα γίνει προσπάθεια, σε συνεργασία και με το Δήμο και την επιτροπή που έχει συσταθεί, για τη λειτουργία του νέου Τμήματος, για το οποίο υπάρχουν αρκετές δυσκολίες, λόγω και της αδιαφορίας που επέδειξε η προηγούμενη κυβέρνηση.

Αφού ευχήθηκε πρόοδο και κάθε επιτυχία  στον κ. Δερμιτζάκη,  ο δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης αναφέρθηκε στις ανάγκες που υπάρχουν όχι μόνο σε επίπεδο δήμου Ιεράπετρας, αλλά και σε επίπεδο νομού Λασιθίου.

Όπως τόνισε κάθε δήμος έχει τα δικά του ιδιαίτερα προβλήματα, γεγονός που απαιτεί αγώνα δρόμου από τον κυβερνητικό βουλευτή για την διευθέτησή τους. Όσον αφορά το δήμο Ιεράπετρας έργα υποδομών, ύδρευσης,  άρδευσης, το λιμάνι, το νοσοκομείο αλλά και η λειτουργία του ΤΕΙ είναι κάποια από τα σημαντικότερα που μας απασχολούν και χρήζουν άμεσης αποκατάστασης. Με καλή συνεργασία, την οποία, όπως ανέφερε, θεωρώ δεδομένη  θα επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ο κ. Δερμιτζάκης έχει υπηρετήσει και ο ίδιος την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το δήμο Ιεράπετρας, ζει στην Ιεράπετρα, οπότε είναι γνώστης της υπάρχουσας κατάστασης και είμαι βέβαιος, δήλωσε ο δήμαρχος ότι θα συμβάλει από τη νέα θέση του, ως κυβερνητικός βουλευτής για την επίλυσή τους.

Γραφείο Τύπου

 

[separator top=”20″ style=”shadow”]

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

[checklist icon=”arrow” iconcolor=”” circle=”yes”]

[/checklist]

[separator top=”30″ style=”shadow”]

Πληροφορίες σύνταξης – ανάρτησης

[xyz-ihs snippet=”Adminsignature”]