Συνάντηση του Δημάρχου με το ΕΚΑΒ Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού
Καλοκαιρινές δράσεις  παραγωγικής  ενασχόλησης και πολιτιστικής δημιουργίας για  παιδιά  από  5-12  ετών από το  Δήμο Ιεράπετρας

Συνάντηση του Δημάρχου με το ΕΚΑΒ Ιεράπετρας

Ιεράπετρα, 17.02.2020

 

Δελτίο Τύπου

Συνάντηση του Δημάρχου με το ΕΚΑΒ Ιεράπετρας

[dropcap]Τ[/dropcap]ο σταθμό του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, όπου συναντήθηκε με τον υπεύθυνο του τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας, κ. Γεώργιο Αγγελάκη και εργαζόμενους του ΕΚΑΒ παρουσία του προέδρου του Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλου και του εντεταλμένου συμβούλου εθελοντισμού του Δήμου κ. Κωστή Αστροπεκάκη.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τα τρέχοντα προβλήματα που ταλανίζουν το ΕΚΑΒ και δυσχεραίνουν την καθημερινή λειτουργία του.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος δήλωσε τα εξής:

kalantzakis-ekav (1)

«Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας για καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Θα στηρίξουμε την μεταστέγαση του σταθμού του EKAB σε έναν μεγαλύτερο και πιο λειτουργικό χώρο όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Θεωρώ ότι στα πλαίσια καλής συνεργασίας θα υπάρξει σύμπνοια απόψεων με το διοικητή του νοσοκομείου και θα είμαστε από κοινού αρωγοί στην προσπάθεια για άμεση και μόνιμη λύση στο θέμα της στέγασης του ΕΚΑΒ. 

Δεν αποτελεί επιλογή, αλλά επιτακτική ανάγκη η απρόσκοπτη λειτουργία μιας τόσο νευραλγικής υπηρεσίας η οποία καθημερινά δίνει αγώνα για να σώσει τις ζωές των συμπολιτών μας.»

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας