Τοποθέτηση του Δημάρχου στην ανακοίνωση της Δ.Ο.Υ. Αγίου Νικολάου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας, μετά το άγγελμα του θανάτου του συντοπίτη μας Νικολάου Χαραλαμπάκη,
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της
Το ΚΑΠΗ Δήμου Ιεράπετρας διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην περιοχή του Ρεθύμνου στις 21-4-2024.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε  συνεδρίαση  Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρακαι ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Δημοκρατίας 31 στην  αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα:      Εσωτ. διανομή:         1. Γραφείο κ. Δημάρχου 2. […]

Εκπόνηση Μελέτης (Τ.Χ.Σ)

Τοποθέτηση του Δημάρχου στην ανακοίνωση της Δ.Ο.Υ. Αγίου Νικολάου

Ιεράπετρα 13.11.2015

Δελτίο Τύπου

Η τοποθέτηση του Δημάρχου Ιεράπετρας στην ανακοίνωση της Δ.Ο.Υ. Αγίου Νικολάου

«Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Διεύθυνση της Δ.Ο.Υ. Αγίου Νικολάου σύμφωνα με την οποία αναστέλλεται την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 η λειτουργία του ΓΕΦ Ιεράπετρας λόγω των άθλιων συνθηκών εργασίας πρώτα απ’ όλα προσβάλει την ίδια την Υπηρεσίακαι τη Διεύθυνση της Δ.Ο.Υ Αγίου Νικολάου.

Η συγκεκριμένη στάση και συμπεριφορά από την Διεύθυνση της Δ.Ο.Υ κρίνεται πραγματικά απαράδεκτη σε μια δύσκολη εποχή για τις δημόσιες υπηρεσίες και τους δήμους.

Αναφορικά με το θέμα της στέγασης του ΓΕΦ, ο Δήμος Ιεράπετρας από την πλευρά του όλο αυτό το διάστημα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, παρόλες τις δυσκολίες της περιόδου, προκειμένου να εξασφαλίσει άμεσα κατάλληλο κτίριο για να στεγαστεί το εν λόγω γραφείο.

Είναι πραγματικά απορίας άξιο, το πώς ένας χώρος που μέχρι πρότινος ήταν κατάλληλος και στέγαζε υπηρεσίες του Δήμου τώρα μετατρέπεται σε ακατάλληλο για να στεγάσει το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων!

Από την πλευρά μας ως Δήμος Ιεράπετρας αναφορικά με το εν λόγω θέμα είμαστε πρόθυμοι να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση προς όφελος πρώτα απ’ όλα των πολιτών της Ιεράπετρας, σκόπιμο όμως είναι και η Διεύθυνση της Δ.Ο.Υ Αγίου Νικολάου από την πλευρά της να αντιληφθεί τις υπάρχουσες δυνατότητες και να αποκτήσει διάθεση διάλογου και συμβιβασμού, εφόσον ο απώτερος σκοπός τόσο του Δήμου όσο και της Δ.Ο.Υ δεν είναι η αισθητική των γραφείων, αλλά η παραγωγή έργου και η εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

 Θεοδόσιος Καλαντζάκης»

Γραφείο Τύπου