Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Πρύτανη του Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού
Καλοκαιρινές δράσεις  παραγωγικής  ενασχόλησης και πολιτιστικής δημιουργίας για  παιδιά  από  5-12  ετών από το  Δήμο Ιεράπετρας

Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Πρύτανη του Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης

Ιεράπετρα, 21.11.2019

Δελτίο Τύπου

Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Πρύτανη του Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης 

[dropcap]Σ[/dropcap]υνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, του Πρύτανη του Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Νικολάου Κατσαράκη και των επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων του Δήμου η οποία είχε προγραμματιστεί κατά την τελευταία επίσκεψη του Δημάρχου στο γραφείο του κ. Κατσαράκη.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν οι επικεφαλής κ. Αντώνης Πετράς, κ. Αργύρης Πανταζής, κα. Ελένη Βλάσση και κ. Αλέξανδρος Μουζουράκης καθώς και η Αντιδήμαρχος κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου κ. Παναγιώτης Σαρρής, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Ματζαράκης, ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου δρ. Γιώργος Βαρδάκης και ο καθηγητής κ. Εμμανουήλ Κοκκινάκης.

Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος παρέδωσε στον Πρύτανη αναλυτικό φάκελο με το ιστορικό των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου από τη διακοπή λειτουργίας του ΤΕΙ Ιεράπετρας έως σήμερα για τη λεπτομερή ενημέρωσή του.

Στη συζήτηση κυριάρχησαν οι εξελίξεις περί αναστολής της λειτουργίας του τμήματος Φυσικοθεραπείας στον Δήμο Ιεράπετρας και τονίστηκε η κοινή θέση για διεκδίκηση της άρσης αυτής της απόφασης.

Στα πλαίσια της συνάντησης ο κ. Κατσαράκης επισκέφθηκε τις υποδομές όπου στεγαζόταν το ΤΕΙ της Ιεράπετρας αλλά και τα ακίνητα του πρώην ΕΘΙΑΓΕ.

kalantzakis-katsarakis (2)

Ο κ. Καλαντζάκης τόνισε:

«Ως Δημοτική Αρχή και ως Δήμος Ιεράπετρας έχουμε αποδείξει πως βρισκόμαστε συνεχώς μπροστά από τις εξελίξεις, επομένως ούτε στην περίπτωση του τμήματος Φυσικοθεραπείας δε θα επιτρέψουμε στις εξελίξεις να συμβαίνουν ερήμην μας.

Έπειτα από την απόφαση αναστολής λειτουργίας του τμήματος Φυσικοθεραπείας στην Ιεράπετρα που μηδενίζει τις προσπάθειες τόσων χρόνων οφείλουμε να παραμείνουμε ενωμένοι και να διεκδικήσουμε σθεναρά την άμεση επανεξέτασή της.

Ευχαριστώ θερμά τον κ. Κατσαράκη για τη συνεργασία και την έμπρακτη υποστήριξή του και συνεχίζουμε την προσπάθεια ώστε να συμπεριληφθεί ο Δήμος Ιεράπετρας στο χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Ελλάδας

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας