Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στο νέο σταθμό ΚΤΕΛ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ο Δήμος Ιεράπετρας με χαρά σας ενημερώνει ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για εγγραφές και οι επανεγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς
Από το Γραφείο  Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης,
Το τουρνουά 3x3 Βasketball «Cretan Series» by choco BIG, ανοίγει αυλαία στην Ιεράπετρα με γκεστ σταρ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη
Για παιδιά ηλικίας 5-12 στο χώρο της βιβλιοθήκης ''ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ''.
Ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού

Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στο νέο σταθμό ΚΤΕΛ

Ιεράπετρα, 23.10.2019

Δελτίο Τύπου

Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στο νέο σταθμό ΚΤΕΛ

Το νέο σταθμό των ΚΤΕΛ Ιεράπετρας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης συνοδευόμενος από τον εργοδηγό του Δήμου, κ. Νεκτάριο Ζαμπετάκη και τον συνεργάτη του, κ. Σπύρο Λαποκωνσταντάκη όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο των ΚΤΕΛ, κ. Μανώλη Χαχλιούτη και το γενικό διευθυντή, κ. Γιώργο Χαλεπάκη.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τις ανάγκες των ΚΤΕΛ Ιεράπετρας και τις εκκρεμότητες που απομένουν για την ομαλότερη λειτουργία του νέου σταθμού.

kalantzakis-ktel (1)

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης:

«Τα ΚΤΕΛ είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης του Δήμου και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για το αποτέλεσμα που βλέπουμε για το οποίο αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση των ΚΤΕΛ.

Στα πλαίσια της καλής συνεργασίας που υπάρχει εδώ και χρόνια με τη διοίκηση των ΚΤΕΛ Ιεράπετρας, συνεχίζουμε να κάνουμε τις απαραίτητες παρεμβάσεις και τις απαιτούμενες ενέργειες καθημερινά ώστε να ολοκληρωθεί πλήρως το έργο όσο το δυνατόν πιο άμεσα.»

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας