Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στην Κοινότητα Μύρτους

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Χημικές Αναλύσεις Νερού Ύδρευσης
Πρόσκληση για τη Συνεδρίαση του ΔΣ τη Δευτέρα 17/06/2024
Aνακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου
Τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης.
Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  Τμήμα Ανατολικής Κρήτης

Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στην Κοινότητα Μύρτους

Ιεράπετρα, 15.10.2019

Δελτίο Τύπου

Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στην Κοινότητα Μύρτους

[dropcap]Τ[/dropcap]ην κοινότητα Μύρτους επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης συνοδευόμενος από τους αντιδήμαρχους κ. Μανώλη Γεωργαλάκη και κ. Μανώλη Βρυγιωνάκη και το δημοτικό σύμβουλο και εντεταλμένο σύμβουλο εθελοντισμού κ. Κωστή Αστροπεκάκη όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Αλέξανδρο Παντελάκη.

Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον πρόεδρο για τρέχοντα θέματα της κοινότητας και ο Δήμαρχος από τη μεριά του ενημέρωσε για την εξέλιξη των έργων που υλοποιούνται και αυτών που πρόκειται να υλοποιηθούν στην κοινότητα του Μύρτους.

kalantzakis-myrtos (4)

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δήμαρχος:

«Το Μύρτος είναι ένας γνωστός τουριστικός προορισμός και ως Δημοτική Αρχή δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε έργα υποδομών και παρεμβάσεις στηρίζοντας την ανάπτυξή του.

Μετά από μία μικρή παύση του έργου ανάπλασης στο Μύρτος λόγω της καλοκαιρινής περιόδου, κατά την οποία δε θέλαμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στην κυκλοφορία, επανεκκινούμε τις εργασίες και παράλληλα, κατόπιν συνεννόησης και με τον πρόεδρο της κοινότητας, προχωράμε μελέτες για έργα ύδρευσης, ανάπλασης, ηλεκτροφωτισμού και χώρων στάθμευσης που έχει ανάγκη η περιοχή και βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων.

Ευχαριστώ τον κ. Παντελάκη και τα μέλη του συμβουλίου του Μύρτους για τη συνεργασία και συνεχίζουμε μαζί την προσπάθεια για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων της κοινότητας.»

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας