Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Χημικές Αναλύσεις Νερού Ύδρευσης
Πρόσκληση για τη Συνεδρίαση του ΔΣ τη Δευτέρα 17/06/2024
Aνακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου
Τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης.
Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  Τμήμα Ανατολικής Κρήτης

Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Ιεράπετρα, 25.07.2019

Δελτίο Τύπου

Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

[dropcap]Σ[/dropcap]υνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του νέου Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη.

Αρχικά ο κ. Καλαντζάκης συνεχάρη τον κ. Πλακιωτάκη για τα νέα του καθήκοντα και έπειτα συζήτησαν θέματα και εκκρεμότητες έργων για τον Δήμο Ιεράπετρας. Κύριο θέμα αποτέλεσε η δυνατότητα ενεργοποίησης των χρηματοδοτικών εργαλείων ώστε να ενισχυθεί άμεσα ο Δήμος της Ιεράπετρας.

Συγκεκριμένα, έγινε αναφορά στο έργο της τροποποίησης Χερσαίας Ζώνης Ιεράπετρας, στην ολοκλήρωση χερσαίων ζώνων λιμένων, στο Master Plan Λιμένα Ιεράπετρας, στο καταδυτικό πάρκο Δήμου Ιεράπετρας, στη μελέτη δημιουργίας εμπορικού λιμένα στην Παχειά Άμμο, στην ένταξη στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Θάλασσας και Αλιείας του λιμένα Γρα-Λυγιάς, στη μελέτη δημιουργίας μαρίνας στην Ιεράπετρα και σε διάφορα άλλα έργα λιμενικού ενδιαφέροντος.

kalantzakis-plakiwtakhs

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης κατά την επίσκεψή του στο υπουργικό γραφείο:

«Ευχαριστώ τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μου για συνάντηση και τη δέσμευσή του να βοηθήσει στη προσπάθειά μας, προκειμένου να δρομολογηθούν και να υλοποιηθούν άμεσα λιμενικά έργα που έχει ανάγκη ο Δήμος Ιεράπετρας.»

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας