Συνάντηση του Δημάρχου με την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λασιθίου

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Σύσκεψη υπό την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η  Διεύθυνση Ύδρευσης  Άρδευσης  Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας ενημερώνει ότι λόγω σπασίματος στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές, από  Νέα Ανατολή, Στόμιο έως και την πόλη της Ιεράπετρας.   Συνεργείο της Υπηρεσίας εργάζεται στο σημείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.  Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο […]

Τις υπηρεσίες τους προσέφεραν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας  19 Αμερικανοί φοιτητές Ιατρικών Επιστημών
«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους μας επισκέπτονται και γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα το Δημαρχείο»,
Ο  Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης συναντήθηκε με  τον πρόεδρο Κωστή Πανταζή και μέλη του Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών

Συνάντηση του Δημάρχου με την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λασιθίου

Ιεράπετρα, 27.08.2020

 

Δελτίο Τύπου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

[dropcap]Τ[/dropcap]ον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη επισκέφτηκε στο γραφείο του η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λασιθίου κα. Χρύσα Σοφιανού ώστε να συζητήσουν την πορεία όλων των έργων αρχαιολογικού ενδιαφέροντος που εξελίσσονται στο Δήμο Ιεράπετρας όπως το φρούριο του Καλέ, το κτίριο της Αρχαιολογικής Συλλογής, την «Οικία του Ναπολέοντα» και τις ανασκαφικές έρευνες.

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης: «Υψηλά στις προτεραιότητές μας ως δημοτική αρχή βρίσκεται η ανάδειξη των μνημειακών χώρων του Δήμου Ιεράπετρας και η δημιουργία σημείων αναφοράς με αρχαιολογικό και τουριστικό ενδιαφέρον.

kalantzakis-sofianou

Με τη συνεχή συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λασιθίου προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους χώρους της «Οικίας Ναπολέοντα», του Καλέ και της αρχαιολογικής συλλογής και να δημιουργήσουμε τουριστικούς προορισμούς και επισκέψιμα σημεία ιστορικού ενδιαφέροντος για τους ντόπιους και τους επισκέπτες.

Παράλληλα στηρίζουμε το αίτημα της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λασιθίου για επιπλέον στελέχωση των υπηρεσιών της, καθώς πολλές συμβάσεις και έργα που υλοποιούμε στον Δήμο Ιεράπετρας απαιτούν τη συνεργασία και τη συμβολή της και δεν επιθυμούμε να χάνεται πολύτιμος χρόνος.

Ευχαριστώ την κα. Σοφιανού και όλο το προσωπικό της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λασιθίου για τη συνεχή και γόνιμη συνεργασία και συνεχίζουμε με συνέπεια την υλοποίηση του σχεδιασμού μας και την ολοκλήρωση των αρχαιολογικών έργων.»

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας