Επίσκεψη της νέας Δημοτικής Κοινότητας Ιεράπετρας στο Μορφωτικό σύλλογο Κεντριού

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Χημικές Αναλύσεις Νερού Ύδρευσης
Πρόσκληση για τη Συνεδρίαση του ΔΣ τη Δευτέρα 17/06/2024
Aνακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου
Τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης.
Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  Τμήμα Ανατολικής Κρήτης

Επίσκεψη της νέας Δημοτικής Κοινότητας Ιεράπετρας στο Μορφωτικό σύλλογο Κεντριού

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ                                                                                             Ιεράπετρα 19.09.2019

Δελτίο Τύπου

[dropcap]Το Μορφωτικό σύλλογο Κεντριού επισκέφτηκε η νέα Δημοτική Κοινότητα Ιεράπετρας την Τετάρτη 18/09/2019 και ώρα 19.30 στο χώρο του συλλόγου, παρουσία του προέδρου Χατζάκη Γεωργίου και των μελών, Αϊβαλιώτη Άννας, Χατζάκη Δημήτρη, Παπαδάκη Κατερίνας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία ήταν σε πολύ καλό κλίμα, έγινε ενημέρωση για τα θέματα του χωριού. Ευχαριστούμε την πρόεδρο κ. Σοφία Τσαντηράκη και τα μέλη του συλλόγου για τη ζεστή φιλοξενία και δεσμευόμαστε για μία καλή και εποικοδομητική συνεργασία τα επόμενα χρόνια για την ανάδειξη του χωριού και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

koinotita ierapetras

Δημοτική Κοινότητα Ιεράπετρας
Ο πρόεδρος
Χατζάκης Γεώργιος