46 τόνοι πορτοκάλια σε σχολεία και σε κοινωνικές δομές του Δήμου Ιεράπετρας

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Ενημερώνουμε του δημότες μας ότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2229/12-4-2024 τ Β΄
Σας προσκαλούμε στις  26  Απριλίου 2024,ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 σε ειδική, δημόσια συνεδρίαση,
Σας προσκαλούμε, σε  τακτική συνεδρίαση, την 19η  Απριλίου 2024,  ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:30 στη μικρή αίθουσα Μελίνα Μερκούρη  με θέματα:
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας, μετά το άγγελμα του θανάτου του συντοπίτη μας Νικολάου Χαραλαμπάκη,
Σας προσκαλούμε στις 15/04/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της

46 τόνοι πορτοκάλια σε σχολεία και σε κοινωνικές δομές του Δήμου Ιεράπετρας

Ιεράπετρα 25.2.2016

Δελτίο Τύπου

46 τόνοι πορτοκάλια μοιράστηκαν στα σχολεία  και σε κοινωνικές δομές του δήμου Ιεράπετρας

Στο πλαίσιο προγράμματος για την αντιμετώπιση της επισιτιστικής κρίσης, ο δήμος Ιεράπετρας παρέλαβε 46 τόνους πορτοκάλια τα οποία διανεμήθηκαν με μέριμνα των Σχολικών Επιτροπών και τη συνδρομή του Γραφείου Κίνησης Οχημάτων σε σχολικές μονάδες, καθώς επίσης και σε κοινωνικές δομές.

dianomh-portokalia

Συγκεκριμένα 30 τόνοι εξ αυτών διανεμήθηκαν στα σχολεία του δήμου Ιεράπετρας, ενώ 16 θα διατεθούν σε δομές, όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Γηροκομείο, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, το ΚΑΠΗ, το Νοσοκομείο κ.α.

Ο δήμος Ιεράπετρας ευχαριστεί θερμά την  Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ιεράπετρας και τον πρόεδρο, κ. Νίκο Δασκαλάκη για την διάθεση χώρου προσωρινής αποθήκευσης, καθώς επίσης και όλους όσους συνέβαλαν για την επιτυχή  ολοκλήρωση της υποστηρικτικής δράσης.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών, κ. Ηλίας Νταραράς, ανάλογη δράση αναμένεται να πραγματοποιηθεί και στο επόμενο διάστημα με τη διανομή ακτινιδίων και χυμών.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας