Διανομή προϊόντων για τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).
Χημικές Αναλύσεις Νερού Ύδρευσης
Πρόσκληση για τη Συνεδρίαση του ΔΣ τη Δευτέρα 17/06/2024
Aνακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου
Τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Φραγκούλης.
Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  Τμήμα Ανατολικής Κρήτης

Διανομή προϊόντων για τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Ιεράπετρα 15.05.2020

Δελτίο Τύπου

[dropcap]Τ[/dropcap]ο Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των δύο φύλων του Δήμου Ιεράπετρας, ενημερώνει τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών παντοπωλείου (πελτές ντομάτας, γάλα εβαπορέ, ελαιόλαδο, ζυμαρικά, ρύζι, φακές, φασόλια)  και ειδών κρεοπωλείου (αρνί, βόειο κρέας), στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, στην οδό Νικηφόρου Φωκά 20.

Δεδομένων των τελευταίων εξελίξεων με το θέμα του νέου Κορωνοϊού και των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί, η διανομή θα πραγματοποιηθεί τμηματικά προς αποφυγή συνωστισμού και για την προστασία τόσο των ωφελουμένων όσο και του προσωπικού.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Μαΐου και ώρες 11π.μ. έως 14.30μ.μ. και την Τετάρτη 20 Μαΐου ώρες 8.30π.μ. έως14.30μ.μ..

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με προσωπικό sms για την ημέρα και την ώρα που θα πρέπει να παραλάβουν τα είδη που δικαιούνται.

Την Πέμπτη 21 Μαΐου και την Παρασκευή 22 Μαΐου και ώρες 8.30π.μ. έως 1.30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί διανομή αποθεματικών ποσοτήτων.

Για την ασφάλεια τους οι ωφελούμενοι παρακαλούνται να προσέρχονται την ημέρα και την ώρα που θα τους υποδειχθεί. Κατά την προσέλευση τους οφείλουν να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ορισθεί από τον ΕΟΔΥ.

Απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίζουν οι δικαιούχοι είναι:

-Δελτίο Αστυνομικής ταυτότητας  ή διαβατήριο

-Αριθμό ΑΜΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής  στην οδό Ομηρείας 8, 4ος όροφος και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 8.30π.μ. έως  τις 14.00 μ. μ.

 

Πληροφορίες: Λαμπράκη Βαρδάκη Ηρώ

Τηλέφωνα  2842340403, 2842089707

 

Η Αντιδήμαρχος
Χατζημαρκάκη Χρυσούλα

 Νέα εικόνα-espa